Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej medlem i Vårdförbundet!

Vi får många frågor från er medlemmar gällande de lönepåslag som region Kalmar län har gjort och som det har skrivits om i en artikel om lönekartläggning, i bland annat Barometern och Västervikstidningen. Vi förstår verkligen att ni undrar över detta, för det gör vi också och kan bara hänvisa er till arbetsgivaren som ansvarar för dessa lönepåslag.  

Förslaget från oss är att be er lönesättande chef att antingen själv eller med hjälp av HR beskriva lönepåslagens fördelning för er på nästa arbetsplatsträff. 

Mer information kring lönekartläggning finns på Navet under fliken anställning och arbetsmiljö och rubriken lönekartläggning. Kika gärna in på befattningsmallar och resultat, för att se vilka värderingsgrunder som region Kalmar län har för er profession. 

Vårdförbundet har begärt att få vara med i lönekartläggningsgruppen för att direkt kunna påverka utifrån era synpunkter. Tyvärr nekas vi detta av region Kalmar län, som hänvisar oss till att finnas med i en referensgrupp som träffas någon gång per år. Vi kommer såklart fortsätta att kräva att vi får bättre möjligheter att vara med och påverka de värderingsgrunder som gäller dig som barnmorska, biomedicinsk analytiker, chef, röntgensjuksköterska, grundutbildad sjuksköterska och specialistutbildad sjuksköterska. 

 

Vänliga hälsningar! 

Tora Elfversson Dahlström, er ordförande för Vårdförbundet i Kalmar län 

Pernilla Petersson, er vice ordförande för Vårdförbundet i Kalmar län

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -