Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Föreställning om mångfald med Özz Nûjen

I samband med Kalmarsund Pride och i samarbete med andra TCO-förbund bjuder vi dig som medlem att inspireras av en inkluderande och rolig föreställning med Özz Nûjen - Hur ENFALD kan bli MÅNGFALD!

Datum: 4 september

Tid: Mingel och registrering från kl. 18.00, föreställningen startar 18.30

Plats: Kalmarsalen, Kalmar

Begränsat antal platser.

Alla medlemmar välkomna!

Anmäl dig senast 3 september!
Kom och gå med i årets kärleksparad!

TCO-förbunden i Kalmar samlas för en gemensam kärleksmanifestation när Kalmarsund Pride avslutas med prideparad. Förmingel i Unionens lokaler på Skeppsbrogatan 49 (ingång Kalmarsalen) från klockan 12.00 den 7 september. Paraden avgår från Elevatorkajen klockan 13.00. Välkommen!

Vi finns för dig i sommar

Snart är det sommarledigheter men du kan alltid komma i kontakt med Vårdförbundet Kalmar län. Här finns kontaktuppgifter till oss. Om vi inte kan svara uppge namn och telefonnummer i röstbrevlådan så ringer vi upp.

Kontakta oss i sommar!
Nominera till Kalmar läns styrelse

Vilka är dina hjärtefrågor? Låt tankar och åsikter bli till engagemang och gör skillnad. Nu behövs förstärkning till uppdragen styrelseledamot, kongressombud och valberedare. Du kan nominera dig själv eller någon annan fram till 8 september.

Läs mer och nominera!
Årsmöte med middag och underhållning

Vårdförbundet i Kalmar län inbjuder till årsmöte på Oskarshamns folkhögskola den 8 oktober 2019. Alla medlemmar är välkomna och kommer, förutom traditionella årsmötesförhandlingar och fyllnadsval, att bjudas på en god supé och underhållning av lokala musiker.

Jag vill anmäla mig till årsmötet!
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -