Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Hej chef och ledare i Vårdförbundet!

Äntligen går det att anmäla sig till chef och ledarinternatet på Stufvenäs gästgifveri den 27-28 november. Kalmar län och Blekinge har 25 platser vardera på internatet. Inbjudan och anmälan hittar du här, anmäl dig senast 23 november.

Chefsaktiviteter i Kalmar län

Det är dags att tänka på vad vi ska göra 2019 och vi tar tacksamt emot dina önskemål om aktiviteter. Skicka dina förslag till Erica Ohlsson senast den 12 oktober. Här är några aktiviteter som redan är planerade:

  • Chefsträffar. Enligt förslag från första linjens chefer i Kalmar så ses vi första torsdagen i varje månad för att forma Vårdförbundets politik gällande de egna arbetsvillkoren och förutsättningar/arbetsmiljö. Vi startar den 4 oktober med frukost i länssjukhusets matsal kl. 09.15. Visst vore det kul med fler sådana aktiviteter? Hör av dig med dina idéer!
  • Chef och ledardag. Enligt önskemål blir det också en chef- och ledardag under våren till vilken vi bjuder in både inspirerande extern föreläsare och Vårdförbundets förhandlingschef Annelie Söderberg. Annelie kommer att berätta om kommande huvudavtalsförhandling med SKL.

Kika gärna in på hemsidan och läs mer om dina chefsförmåner i Vårdförbundet. Det finns så mycket möjligheter för dig som chef! Har du exempelvis laddat hem chefsappen för möjlighet att ha kontakt med kollegor i hela landet?

Vårdförbundets nya chefsspecialister  Annika Cederholm och Marlene Furbeck är nu på plats och vill gärna att du hör av dig med dina frågor, funderingar och åsikter.

Med önskan om snar möjlighet att ses och att vi hörs av!

Erica Ohlsson, chefskontakt Vårdförbundet Kalmar län

Tora Elfversson Dahlström, ordförande Vårdförbundet i Kalmar län

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -