Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nominera till styrelsen

Har du, eller en kollega, ett engagemang för Vårdförbundets frågor? Det behövs flera krafter i styrelsen och som kongressombud i Avd. Jönköping. Nominera senast 19 maj!

Läs om vad det innebär och hur du gör!
Kom på frukostmöte

Kom och träffa våra politiker för samtal och dialog kring vården, våra yrkesvillkor och förutsättningar. Vårdförbundet bjuder på frukost. Vi ses i Gislaved 16 maj och Nässjö 28 maj. Ta chansen att påverka, välkommen!

Anmäl dig till frukostmöte!
Fika Fairtrade med Vårdförbundet 9-12 maj!

Var med och fika för en bättre värld! Fika med dina arbetskamrater och förtroendevalda och sätt fokus på Fairtrade-märkta produkter.

Fika Fairtrade med Vårdförbundet 9-12 maj!
Rabatt på tågresor med SJ

Fram till den 30 juni 2019 får du 15 procent rabatt på tågresor med SJ. Därefter har du upp till 10 procent rabatt året ut.

Använd din medlemsrabatt på SJ!
Nominera till Vårdförbundspriset, Årets vårdchef och Årets studenthandledare

Vi vill belöna de som skapar en bättre och mer jämlik hälso- och sjukvård för patienter, en sundare arbetsmiljö för personalen och inspirerande handledarskap för vårdstudenter. Passa på att skicka in din nominering till priserna senast den 15 april.

Nominera till Vårdförbundspriset, Årets vårdchef och Årets studenthandledare
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -