Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Rättigheter och skyldigheter

Du har väl inte glömt att anmäla dig?

Välkommen till en träff där vi går igenom några grunder i de lagar och avtal som reglerar vårt arbete, såväl rättigheter som skyldigheter till ersättningar, semester mm.

Syftet med träffen är att öka medvetenheten och kunskapen om vad som reglerar vår anställning men även att förstå nyttan av att vara medlem i en facklig organisation, varför det är viktigt att vi är många medlemmar och att ha ett kollektivavtal. 

Bjud in dina kollegor - sprid alltså denna inbjudan vidare! Även de som inte är medlemmar men tillhör någon av våra fyra yrkesgrupper (biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor eller barnmorskor) är välkomna!

Datum och tid

22 oktober 2018, 16:30-18:30

Du som vill och kan får gärna droppa in före och äta, hänga i soffan eller bara ta en kopp kaffe innan. I annat fall gård det bra att äta under tiden för utbildningen.

Plats

Vårdförbundets expedition, Postgränd 10, Östersund

Anmälan

Anmälan via länken Rättigheter och skyldigheter senast den 19 oktober. Vi bjuder på en lättare måltid med dryck och kaffe/te, meddela oss eventuella allergier vid anmälan. 

Välkommen!

Styrelsen Vårdförbundet avdelning Jämtland

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -