Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen till inspirationsföreläsning

Vårdförbundet bjuder in till en kostnadsfri föreläsning med Sonia Elvstål den 21 mars kl 18:30-21:00. Du har väl inte glömt att anmäla dig?

Sonia Elvstål var bara 28 år då hon blev påkörd av en bil och man tvingades amputera hennes ena ben. Kom och hör hennes historia om hur hon tog sig vidare med nya drömmar och perspektiv.

Tid

Onsdag den 21 mars, klockan 18:30-21:00

Plats

Östersunds sjukhus, Hörsalen, Hus 16 (ingång 6) 

"Om man känner att man går omkring och väntar på att livet ska börja – bara barnen blir större, bara jag hittar en hobby, bara jag har ett annat jobb... Då är det dags att göra något radikalt.

Numera ställer jag alltid upp mål för allt – säljmål, mentala mål, fysiska mål. Jag utvärderar och omvärderar och ser till att ta mig framåt. Idag har jag också drömmar. Jag skulle till exempel gärna ha en hoj igen. Men det är inte drömmar som skulle göra mig lyckligare. Jag är redan lycklig.

Olyckan gav mig ett mer aktivt liv, hur konstigt det än låter. Det är bara det att allting tar mycket längre tid nu. Men det går ändå."

Vi bjuder på fika i pausen. Sista anmälningsdag är den 20 mars.

Varmt välkommen!

Anmälan till föreläsning
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -