Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Folksam - information om försäkringar och pension

Vårdförbundet erbjuder i samarbete med Folksam information om medlemsförsäkringarna och pension. Vi vill även påminna om att uppdatera dina uppgifter i vårt medlemsregister.

Folksam

Genom ditt medlemskap får du nu chansen att komma på informationsträff. Representant från Folksam pratar om försäkringar och pension samt informerar om hur pensionssystemet faktiskt ser ut och vad du faktiskt får för det du betalar. 

Träffar arrangeras vid två olika tidpunkter, anmäl dig till det tillfälle som passar dig bäst. Mer information samt anmälan finns via respektive länk.

Östersund 2 april kl 12:00-13:30

Östersund 2 april kl 17:00-18:30

Vårdförbundet bjuder på lättare förtäring!

Uppdatera dina uppgifter

Vårt medlemsregister är baserat på de uppgifter du själv lämnat in. Kanske det var ett tag sen? Gå gärna in, kolla och uppdatera vid behov så att vi har rätt t.ex. e-postadress, arbetsplats och lön.

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som medlem så vi kan nå dig med aktuell information och att du finns med i vår lönestatistik.

Du kan uppdatera dina uppgifter via länken ändra uppgifter

 

 

 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -