Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
En biobiljett och ett samtal med styrelsen!

Vecka 47, en vecka mitt i Vårdförbundets extra synlighets- och rekryteringsmånad. Veckan när vi brukar träffas på våra populära biokvällar.. I år ställer vi om och ger dig som är medlem en biobiljett, att använda när det passar dig. Dessutom får du chansen att ställa alla dina frågor till oss i avdelningsstyrelsen!

 

Det är en fortsatt tuff och svår tid för Vårdförbundets yrkesgrupper i vården, och samtidigt viktigare än någonsin att vara med i facket. Mot den bakgrunden genomför vi höstens extra synlighets- och rekryteringsmånad.

Vi ställer inte in biokvällen, vi ställer om! I år delar vi ut en biobiljett till dig, så väljer du själv vilken kväll som passar dig att gå på bio.

Kom ihåg att det är först till kvarn som gäller!

Vill du ha en biobiljett - Klicka här!


Nej vi ställer inte in, vi ställer om. Med anledning av rådande pandemi kan vi inte träffas fysiskt, men det hindrar oss inte från att ses.

Vi bjuder in dig till ett digitalt samtal, tillsammans med flera från oss avdelningsstyrelsen. Ställ dina frågor och lufta dina funderingar. Kanske grubblar du på din arbetssituation? Din arbetsmiljö? Eller något annat som du vill prata om!

Läs mer och anmäl dig till det tillfälle som passar dig bäst.

23 november kl. 9-10

26 november kl. 19-20

27 november kl. 13-14

 

Var rädd om dig - DU är viktig!

Hälsningar
Vårdförbundet, avdelning Gotland

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -