Aktuellt på Gotland

 • En suddig urtavla i bakgrunden, i förgrunden en nödutgångsskylt

  Hårt ansträngd arbetsmiljö - ett huvudskyddsombud utses

  En tuff arbetsmiljö påverkar många medlemmar mycket negativt. Detta är en fråga som är central för oss att tillsammans med Region Gotland jobba hårt med framöver. Att vi utser ett huvudskyddsombud är en tydlig markering att vi kräver ett mycket större fokus på arbetsmiljöfrågor.

 • Fyra personer bredvid varandra som för ett samtal

  God fortsättning på detta nya år!

  2017 är över och lagt till handlingarna. Året innebar bland annat en i stort sett nyvald styrelse i vår avdelning och att Region Gotland tog beslut om utbildningsanställningar för sjuksköterskor under specialistutbildning. 2018 har precis börjat och kommer innehålla många spännande saker, bland annat Vårdförbundets kongress.

 • Fyra röda adventsljus brinner

  God jul och gott nytt år!

  Styrelsen och medarbetare för Vårdförbundet Gotland önskar alla medlemmar en god jul och ett gott nytt år! Om du vill få kontakt med oss är vi tillgängliga alla vardagar mellan jul och trettonhelgen, du når oss via Vårdförbundet Direkt 0771-420 420.

 • Skaffa dig mer kunskap i ditt uppdrag som förtroendevald

  Nu är anmälan öppen till utbildningarna under 2018. Oavsett om du är ny som förtroendevald eller har några år på nacken finns det kunskapspåfyllning för alla. Vad är nästa steg för dig?

 • Ett par rosa gympaskor som balanserar på en stock

  En dag i ordförandes skor

  Samverkansforum, förhandlingar, medlemsmöten, träffar med arbetsgivare och politiker. Att vara ordförande i en lokal avdelning innebär mycket spännande och utmanande! Jag vill dela med mig av min vardag.

 • I bakgrunden ambulansfordon, i förgrunden Vårdförbundets logotyp

  Vill du påverka Vårdförbundet?

  Vill du påverka Vårdförbundet? Sista dagen att skicka in en motion till kongressen (2018) är 1 december i år! Här hittar du också de motioner som redan kommit in. Alla medlemmar kan skicka in motioner.

 • Vilka valdes på årsmötet?

  På årsmötet valdes en ny styrelse för kommande 4 årsperiod.

 • Nu är det dags igen för Vårdförbundets populära medlemsbio!

  Torsdagen den 23 november kl. 18:00 visar vi filmen "All inclusive" på Biostaden Borgen i Visby.

 • Välkommen på avdelning Gotlands årsmöte 2017!

  Ta del av årsmöteshandlingarna. Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till Vårdförbundet avdelning Gotlands årsmöte 2017, tisdagen den 26 september kl. 17:00 på Donners Eventhall.

 • Sommarsituationen, årsmöte och val av ny styrelse!

  I skrivandets stund så är vädret som om hösten redan har kommit. Det är kallt, vått och rått ute. Enligt mig så tycker jag att det är alldeles för tidigt. Jag hoppas verkligen att solen och lite värme kommer tillbaka så vi får en fin och skön höst med vackra färger på träden.