Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nominera till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef 2018

Nu är det hög tid att sätta igång och nominera Vårdförbundets medlemmar till Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef!

Vårdförbundspriset är en summa på 500 000 kronor och prissumman till Årets Vårdchef är på 50 000 kronor, båda delas ut till vinnarna på Vårdgalan den 9 november. Sista dag att nominera är den 15 april.

Vi behöver nu er hjälp med att skriva ut och sätta upp affischer om detta på era arbetsplatser. Här hittar du affischen!

Läs mer om hur man nominerar
Ny kampanj – 3 månaders kostnadsfritt medlemskap

Det är viktigt att vara många för att vara starka! För att värva fler medlemmar har Vårdförbundet en kampanj där nya yrkesverksamma medlemmar erbjuds kostnadsfritt medlemskap de tre första månaderna.

Kampanjperiod gäller från den 1 maj till och med den 30 november och riktar sig till nya yrkesverksamma.

Vi återkommer inom kort till er förtroendevalda på arbetsplatsen med mer information och kampanjmaterial då det har kommit.

Inbjudan till Gävle Handikappteater

Gävle Handikappteater bjuder Vårdförbundets medlemmar på en teaterföreställning torsdag den 19 april, klockan 18:30 på Folkets Hus i Gävle.

Gratis biljetter finns att hämta från den 9 april på Turistcenter, Drottninggatan 22 i Gävle. Det finns ca 300 biljetter och det är ”först till kvarn” som gäller.

På grund av teaterföreställningens innehåll är det inte lämpligt att ta med barn under 15 år och föreställningen är inte avsedd för brukare denna gång utan riktar sig till anställda inom vård och omsorg.

Här hittar du inbjudan
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -