Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Välkommen på lönelunch!

Nu är det dags för succéaktiviteten lönelunch, så alla medlemmar kom och prata lön och ät lunch tillsammans med Vårdförbundet! Nytt för i år är att du kan ta med en kollega som ännu inte är medlem, men som kanske funderar på att bli?

Här hittar du datum och på vilka platser vi finns
Frågetävling

Var med i tävlingen och vinn en tårta till din arbetsplats!

Till tävlingsfrågan
Medlemsresa till sjöss

Till hösten kommer Vårdförbundet avdelning Gävleborg att ordna en medlemsresa. Det blir en 24-timmars kryssning med båten M/S Viking Cinderella den 2-3 september 2018. Är du intresserad så lägg datumet på minnet!

Förhandsinformation om medlemsresan
Avdelning Gävleborgs årsrapport för 2017

Varje år skriver Vårdförbundets 21 lokalavdelningar en årsrapport. Årsrapporten är en summering och utvärdering av verksamheten i respektive avdelning. Nu kan du ta del av avdelning Gävleborgs årsrapport för 2017.

Till årsrapporten
Arbetsplatsbesök

Styrelsen har gjort många arbetsplatsbesök runt om i länet. Vi har haft flera möten med medlemmar och givande diskussioner som gett input till oss i styrelsen. Vi har några kommuner kvar, vilka vi ser fram emot att besöka inom kort.

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -