Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
På gång i Vårdförbundet Gävleborg december 2018

Vi har

Första veckan i december hade vi utbildningsvecka med våra förtroendevalda, tillsammans med respektive samordnare. Vi pratade samverkan i olika forum, hur man engagerar medlemmar och vad rollen som skyddsombud egentligen innebär. Vi tittade också lite på de aktiviteter som planeras för nästa år. Alltid lika roligt att träffa er! Har ni ingen förtroendevald på din arbetsplats? Då missar ni massor av möjligheter att påverka och delta. Läs mer om uppdraget nedan.

Förtroendevaldaportalen
Luciafirande

I den bitande kalla luciamorgonen stod vi vid sjukhusentréerna i Gävle, Hudiksvall och Bollnäs och serverade glögg och pepparkakor till den som ville ha. En trevlig och mysig aktivitet, och ett bra tillfälle att hinna växla några ord med er som var på väg in på jobbet. Hoppas glöggen smakade!

Vi ska

Region Gävleborg har sitt nya politiska styre på plats, och vi vill såklart träffa dem direkt! Vid två tillfällen i januari kommer styrelsen därför träffa både majoritet och opposition för ett frukostmöte, där vi kan ställa frågor kring hur de ser på utmaningar och politiska ställningstaganden för våra medlemsgrupper. Vi har återkommande samtal med politiker i olika forum under året, det är ett viktigt sätt för Vårdförbundet att påverka!

Nyhet

Öppet hus på fackexpeditionen! Under våren 2019 inför vi en ny möjlighet för er medlemmar att komma i kontakt med oss i styrelsen. Varje tisdag jämna veckor kl.12-14 (start v.2) kommer någon av oss att finnas på plats på fackexpeditionen i Hilton-huset på Gävle sjukhus. Välkommen att titta förbi med dina frågor eller funderingar!

Examen

Under januari månad kommer vi som vanligt finnas på plats för att gratulera de som tar Sjuksköterskeexamen vid Högskolan i Gävle – grattis och välkomna ut i yrkeslivet! Vi finns sedan även på plats vid skolstarten för att träffa alla nya studenter och prata om fördelarna med att vara studentmedlem i Vårdförbundet.

Visste du att

Det arbetas för fullt med vad som ska hända med våra centrala kollektivavtal nästa år, både inom SKL och hos privata arbetsgivare. Håll koll på Vårdförbundets hemsida för senaste nytt, och se till att dina uppgifter i vårt medlemsregister stämmer!

Till sist vill vi önska alla våra 3 700 medlemmar en God Jul och ett Gott Nytt År!

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -