På gång i Gävleborg

Den senaste månaden har vi haft förmånen att träffa många av våra medlemmar och förtroendevalda på olika aktiviteter runt om i vårt län. Vi sammanfattar kort några av aktiviteterna nedan.

Vi har...

Haft en välbesökt och mycket givande utbildningsdag med våra förtroendevalda den 16 september.

Förbundsordförande Sineva Ribeiro kom och höll en inspirerande dragning om löner och villkor för en fullsatt sal, och vi fick även ta del av bl.a förtroendevalda Elenor Jennehags erfarenheter från ett § 6.6a-ärende på arbetsplatsen. Tack alla engagerade förtroendevalda för att ni kom!

Årsmöte

Haft årsmöte, i samband med utbildningsdagen ovan. Sineva höll i ordförandeklubban, styrelsen redogjorde för året som gått och de enkätsvar ni medlemmar skickat in inför kommande års planering.

 Anna Wimalm

Vi delade även ut stipendier till två fantastiska examensarbeten, uppvaktade Årets Förtroendevald och njöt av en smarrig middag på Elite Grand Hotel i Gävle.

Anna Wimalm på IVA i Gävle blev nominerad av sina arbetskamrater till Årets Förtroendevald - och vann! Stort grattis och heja medlemmarna som stöttar sin förtroendevalda!

Chefsträff i Järvsö

Träffat våra chefsmedlemmar på en lunch-till-lunch-träff i Järvsö och diskuterat förutsättningar, erfarenheter och möjligheter. Med oss hade vi förbundets chefsspecialist, och det blev intressanta samtal!

 Cafékväll i Edsbyn

 

Cafékvällar

Fortsatt med cafékvällarna, denna månad har det varit Ovanåker, Edsbyn och Hofors tur. Kul att träffa er över en kopp kaffe och bara få prata lite!

 

 

 

 

Regionfullmäktige

Uppvaktat politiker i samband med Regionfullmäktige i Bollnäs. Samtalsämnet var givetvis vårt nya avtal, dags att bli modiga och ge förutsättningar för rejäla lönesatsningar!

Styrelsen fanns på plats för att påminna politikerna om att budgeten måste möjliggöra satsningarna som det nya avtalet kräver. Fortsättning följer! 

 

 

 

Vi ska:

Synas lite extra i november! Det är fullt fokus på rekrytering och synlighet för Vårdförbundet! Vi lyfter bland annat en medlemstävling med fina priser på nätet, håll utkik!

Träffa Linnea Claeson för en medlemsföreläsning 7 november – äntligen! Platserna är fullbokade men det finns en reservlista att skriva upp sig på i händelse av avbokningar. Vi ses på en toppenkväll!

Här finns mer information om föreläsningen med Linnéa Claeson.

Bjuda in er till bioveckan v. 48 – håll koll i inkorgarna och på sociala medier, platserna brukar vara populära. Mer info kommer!