Kallelse till avdelning Gävleborgs årsmöte 14 oktober

Välkommen till årsmöte för avdelning Gävleborg. Mötet äger rum i Bollnäs och bussar kommer avgå från både Gävle och Hudiksvall.

Dagen kommer bestå av ”gofika”, skratt, samtal och lite formaliteter!

På webben kommer vi samla all information som rör årsmötet, vi fyller på löpande med handlingar.

Hållpunkter inför årets dag

Årsmötet sker söndagen den 14 oktober och äger rum i Bollnäs på Scandic Hotell

Abonnerade bussar kommer att gå till och från årsmötet från Gävle och Hudiksvall. Du fyller i vid anmälan om transport med buss önskas och från vart.

Vi börjar dagen med en gemensam lunch kl. 11.30, avprickning från 11.00.

Därefter kl. 12.30 tar styrelsen och Vårdförbundets kanslichef Anders Printz och ger årsmötet information om vad som beslutades på kongressen 2018 då det är dessa demokratiska beslut som kommer att leda Vårdförbundets verksamhet kommande fyra år.

Kl. 13.30 håller vi sedan årsmöte och när årsmöteshandlingarna är avslutade kommer vi att bjuda på en engagerande föreläsning av inspiratören Atle Johansen.
Atle fokuserar mycket på glädje och skratt. Det ska vara kul att gå till jobbet, men att skapa förutsättningar för arbetsglädje är inte något du kan lägga över på dina medarbetare. Det är allas ansvar. Här bjuder vi på en föreläsning med fokus till att uppmuntra varandra och att tillsammans skapa en arbetsplats som sprudlar och spritter av glädje.

Efter denna glädjefyllda avslutning är dagen slut och då beräknas klockan vara ungefär 16.00. Buss hem går kl. 16.15.
Bussavgångar till dagen finner ni i anmälan.

Sista anmälningsdag 28 september, via Aktiviteter och utbildningar.


Jag vill lämna en motion till årsmötet, hur gör jag?

Styrelsen tar emot motioner till och med 5 oktober. Här skriver du din motion samt får instruktioner om hur du går tillväga.  

Välkomna 

önskar styrelsen Vårdförbundet Gävleborg