Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Mot nya uppdrag

Nu tackar jag för mig efter 8 år som ordförande i Vårdförbundet avdelning Dalarna. Tack för förtroendet för dessa intressanta och roliga år som dessutom gått väldigt fort.

Att ta ett uppdrag i Vårdförbundet är en möjlighet jag rekommenderar att fler tackar ja till, då det ger en personlig utveckling som man har nytta av i många sammanhang.

Jag har nu fått tjänsten som förbundsombudsman i Enhet Mitt och kommer att finnas kvar i Dalarna som stöd för styrelsen och medlemmar i enheten.

Styrelsen kommer från 15/1 2019 att ledas av vice ordförande Marion Vaeggemose fram till årsmötet 190919.

Utbildningsdag för förtroendevalda

Den 14 februari är du som är förtroendevald på arbetsplatsen välkommen på en länsövergripande utbildningsdag. Temat för dagen är Digitala verktygslådan ”VI” för förtroendevalda.

Mer information och anmälan hittar du här
Platser kvar

Den 29 januari är du som medlem välkommen på pensionsinformation i Ludvika. Kvällen börjar med att vi samlas och äter en god middag kl 17.00. Vi välkomnar därefter Anne Lydén från KPA som kommer att hålla en föreläsning på temat Pensionsinformation. Du får nyttig information om hur du planerar din pension på bästa sätt.

Läs mer och anmäl dig här
Stipendium från Stugfonden

Har du en kollega som du skulle vilja uppmärksamma för hens arbete inom omvårdnad? Så har du nu chansen som sjuksköterska eller chef inom hälso- och sjukvården i Dalarna, både inom Kommun och Landsting eller andra verksamheter, att nominera denne enligt kriterierna. Senast 31 januari 2019 måste nomineringen vara oss tillhanda.

Läs mer om Stugfonden och hur du nominerar här
Vårdförbundet är det självklara valet för mig som barnmorska

Jag heter Ximena Fernandez Oviedo, är barnmorska och sitter i Vårdförbundet avdelning Dalarnas styrelse . För mig är valet naturligt att välja att stanna kvar i Vårdförbundet för att kunna driva barnmorskornas fackliga och professionsfrågor.

Läs fler av Ximenas skäl att stanna i Vårdförbundet
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -