Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Inbjudan till panelsamtal - Vården - väljarnas viktigaste fråga i valet

I flertalet undersökningar rankar väljarna sjukvården som en av de viktigaste valfrågorna i valet 2018. Vårdförbundet företräder 114 000 sjuksköterskor, röntgensjuksköterskor, biomedicinska analytiker och barnmorskor. Ni, Vårdförbundets medlemmar är också väljare i kommande val. Utifrån er kunskap och engagemang i vårdens utveckling bjuder vi in er till att delta vid panelsamtal med våra folkvalda politiker från flera partier.

Just nu är Sverige i ett paradigmskifte mot en samordnad nära vård, där kommunerna kommer att bli en av de stora vårdgivarna. Vården ska organisera sig utifrån patienternas behov, och inte tvärtom – hur uppnår vi det? Hur säkrar vi att patienternas egna förmågor används till fullo i det nya personcentrerade sättet att arbeta?

En brännande fråga är kompetensförsörjningen till vården. Bristen på sjuksköterskor och inte minst på specialistsjuksköterskor, skapar redan idag stora problem. Hur ska Landstinget Dalarna som vårdens stora arbetsgivare jobba för att rekrytera och behålla nyckelkompetens?

Tid och plats:

Måndag den 28 maj, klockan 16:00-19:00 på Falu Lasarett i bibliotekets föreläsningssal.

Moderator: Anna E Olsson, presschef, Vårdförbundet

Vänligen lämna besked om deltagande senast den 24 maj till info.dalarna@vardforbundet.se 

Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Välkommen!

 

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -