Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Medlemskväll med hälsotema

28 november bjuder vi in till en medlemskväll med hälsotema i Borlänge. Vi får lyssna till en föreläsning med Christina Andersson, leg. psykolog och doktorand vid klinisk neurovetenskap på Karolinska Institutet.

Christina forskar på stresshantering och fokus i föreläsningen är hur man kan tillämpa ett förhållningssätt av compassion i sin egna vardag och arbetssituation för att må bra.

Hon föreläser om nya psykologiska begreppen compassion och självmedkänsla. Compassionträning har visat sig ha god effekt på empatitrötthet. Föreläsningen innehåller övningar i hur man kan aktivera trygghetssystemet, ett system som är kopplat till hälsa och välbefinnande.

Christina har skrivit två böcker, Compassionfokuserad terapi (2013) och Compassioneffekten (2016), Natur & Kultur.

Vi bjuder på middag under kvällen.

Välkommen!

Anmäl dig här!
Inför avstämning av årets löneprocess

Vi kommer inom kort att påbörja avstämningen av årets löneprocess med länets alla arbetsgivare i kommun, landsting samt Sobona. Vi vill gärna få veta hur du upplevt årets löneprocess.

Ta reda på mer
Juristförsäkring

Nu kan du som medlem teckna en juristförsäkring via Folksam för endast 30 kr/månad (25 kr/månad för studentmedlemmar). Försäkringen omfattar bland annat 15 timmars juridisk rådgivning per år för dig och hela ditt hushåll.

Ta reda på mer
Ändra dina uppgifter

Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik.

Ändra dina uppgifter här
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -