Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Schemagi - en föreläsning om schemaläggning och att skapa hälsosamma arbetstider

Under hösten bjuder vi in dig som medlem i Vårdförbundet Dalarna till flera spännande medlemsaktiviteter.

Den 21 november är du som medlem varmt välkommen till denna föreläsning som kommer att ha fokus på att lägga ett hälsosamt schema!

Föreläsare kommer ifrån Schemagi som fokuserar på att skapa verktyg för schemaoptimering och schemaanalys. Deras arbete utgår ifrån studier vid Linköpings Universitet.

Tag chansen att ta del av denna information för att skapa ett schema som passar dig!

Föreläsare är på plats i föreläsningssalen i biblioteket, Falu lasarett men du kan också delta från Ludvika, Mora eller Avesta.

Läs mer och anmäl dig via länkarna nedan

Falun- Falu lasarett

Ludvika - Ludvika lasarett

Mora - Mora lasarett

Avesta - Avesta lasarett

Varmt välkommen till en spännande eftermiddag!

"En annorlunda karriär"

Passa på att komma och lyssna till vår entusiasmerande Marie-Louise "Milo" Albertsson när hon delger oss erfarenheter från sin karriärresa, från sjuksköterska till verksamhetschef. Vi börjar med att äta middag på restaurang "Kök Nyström" och går sedan över till sal Clas Ohlsson, i hus Tenoren mittemot.

Läs mer och anmäl dig här
Student i termin 6?

Den 12 november bjuder vi in dig som är student i termin 6 och medlem i Vårdförbundet Dalarna till lunch. Vi ger tips och råd inför din första anställning som sjuksköterska. Det går bra att bli medlem på plats!

Läs mer om lunchen och anmäl dig här
Röntgensjuksköterskedagen

Den 8 november är det den internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor. Det vill vi fira med att lotta ut en fikakorg till din arbetsplats.

Nominera din arbetsplats, mer info finns här
Utbildningar för förtroendevalda

Under november och december finns ett par utbildningar för dig som är förtroendevald, till exempel en länsövergripande utbildningsdag om personcentrerad vård och en halvdagsutbildning för dig som är förtroendevald i Falun, Borlänge eller Gagnef. Alla våra utbildningar och aktiviteter hittar du i portalen Aktiviteter och utbildningar.

Till Aktiviteter och utbildningar
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -