Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Länsövergripande utbildningsdag

Du har väl anmält dig till utbildningsdagen den 13 februari på Quality Hotel Galaxen i Borlänge? Om inte - det finns platser kvar!

Utbildningsdagen innehåller information och samtal kring löneöversyn 2020.

Vi kommer att träffa de styrande politikerna i Region Dalarna, Ulf Berg och Christer Karlsson. Ta chansen och ställ frågor till dem!

Information kring nya verktyg för dig som förtroendevald kommer att ges.

Som förtroendevald har du rätt att gå facklig utbildning med lön enligt lag (1974:358) om facklig förtroendemans ställning på arbetsplatsen. Du söker ledighet med lön hos din närmaste chef minst 14 dagar innan utbildningen. Kod VF2 för anställda i regionen.

Varmt välkommen!

Klar jag kommer på utbildningsdagen!
Medlemskväll med pensionsinformation

Vi bjuder vi in alla medlemmar till pensionsinformationskvällar i Mora, Avesta, Ludvika och Falun under vecka 11. Vi återkommer med mer information närmare aktiviteterna men du kan anmäla dig redan nu.

Alla våra aktiviteter hittar du i Aktivitetsportalen
Medlemsförmån: Ta nästa steg i din karriär

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Vi hjälper dig med karriärcoachning och CV-granskning. Kontakta våra karriärrådgivare för ett samtal idag.

För kontakt med karriärrådgivare
Lönesamtal? Vi stöttar dig!

Som stöd inför ditt lönesamtal har Vårdförbundet tagit fram en ny webbutbildning - Ditt lönesamtal. I utbildningen får du konkreta tips för att lyckas med ditt lönesamtal.

Jag vill veta mer om utbildningen
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -