Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Årsmöte 2019

Den 19 september är det dags för Vårdförbundet Dalarnas årsmöte. I år är du välkommen till en inspirerande kväll med årsmötesförhandlingar, mat och underhållning.

Inbjudan

På årsmötet redovisas avdelning Dalarnas verksamhet för året som gått och du som medlem får möjlighet att påverka kommande verksamhetsår.

Årsmötet kommer bland annat att behandla inkomna motioner samt välja ordförande. Efter årsmötet bjuder vi på middag. Ståuppkomikern/barnmorskan Therese Sandin underhåller oss därefter.

Nomineringar

Vid årsmötet behöver fyllnadsval hållas till ordförande och eventuellt vice ordförande fram till 2021, beroende på hur valet faller ut.

Som vi tidigare informerat om så klev Kerstin Erlandsson av sitt uppdrag som avdelningsordförande den 15 januari och är nu mer anställd som ombudsman i enhet Mitt med placering i Falun.

Marion Vaeggemose (vice ordförande) fungerar därför i nuläget som tillförordnad ordförande. Efter inkomna nomineringar så väljer årsmötet ny ordförande och eventuellt vice ordförande.

Sista datum att skicka in nomineringar är den 15 augusti.

Motioner

Vill du påverka vad Vårdförbundet ska jobba med? Skicka in en motion till Vårdförbundet Dalarnas årsmöte den 19 september. Senast 29 augusti behöver vi få in din motion.

All information kring årsmötet, nomineringar och motioner hittar du här
Vårdförbundets hörna tar semester

Sedan mitten av februari har du kunnat träffa oss i styrelsen i Vårdförbundets hörna på Falu lasarett. Nu gör vi ett semesteruppehåll. I "hörnan" har vi erbjudit möjlighet till en kopp kaffe och tillfälle att dela tankar och funderingar med oss i styrelsen.

Nu tar "hörnan" semester
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook Facebook Twitter Instagram
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -