Hos Vårdförbundet har du proffs att prata med. Du får utbildning i vårdens ledarskap och kan ta del av kollegors kunskap och råd. Du får också din röst i politiken hörd och mycket mer.

Som chefs- och ledarmedlem har du speciella förmåner som ingår i ditt medlemskap. Vi vet att det krävs ett unikt ledarskap för att lyckas som chef och ledare i vården. Därför finns Vårdförbundet Chef. Vi utvecklar vården tillsammans med dig och dina medarbetare. Du får stöd i din chefsroll av personer som enbart arbetar med chefs- och ledarfrågor.

Rådgivning

Du får hjälp med både villkor, vårdutveckling och ledarskap genom våra chefsspecialister och chefsrådgivare. Dessutom ordnas särskilda träffar för chefer och ledare.

Ombudsmän med fokus på chefsfrågor inom arbetsrätt

Nytt stöd för dig som är chefsmedlem som bygger på att tillvarata din arbetssituation på bästa sätt, som att ge råd och stöd i rättigheter som rör din egen anställning samt vid förhandlingar. Målet är att tillgodose dina specifika frågor inom det arbetsrättsliga området. Läs om ombudsmännen här.

Ledarskapscoaching

Du kan få personlig coaching av en chefsspecialist som kan hjälpa dig att snabbare nå dina mål, hitta nya lösningar och utveckla dig själv och ditt ledarskap. Kontakta en chefsrådgivare på 0771-630 630.

Utbildning i vårdens ledarskap

Du kan delta i våra unika utbildningar med fokus på vårdens ledarskap och speciella utmaningar. Här får du verktyg att utveckla både vården och ditt ledarskap.

Din röst i politiken

Du ska få medel och resurser att göra ett ännu bättre jobb. Därför pratar vi med politiker och beslutsfattare om din situation och vilka förutsättningar du behöver för att lyckas.

Medlemsförmåner

Utöver chefsförmånerna ovan, ingår lönestatistik, rabatterade försäkringar, en  inkomstförsäkring som kan täcka upp till 80 procent av din lön, kollektivavtal värt ca 80 000 kr per år, tidningen Vårdfokus, nyhetsbrev, omvärldsbevakning samt möjlighet att söka stipendier och resebidrag.

Få chefsförmånerna - va rätt registrerad

För att kunna ta del av förmånerna och få vårt nyhetsbrev behöver du vara registrerad som chef eller ledare hos Vårdförbundet. Du kan kontrollera och uppdatera dina uppgifter här.

Redan nöjd medlem? Tipsa en kollega

Kopiera den här länken och maila till en kollega som ännu inte upptäckt chefs- och ledarförmånerna: https://www.vardforbundet.se/sidor-for/chef/chefsformaner/