Aktuellt i Halland

 • Prata med en ombudsman! - För dig som är förtroendevald

  Ombudsmännen i Halland bjuder in dig som är förtroendevald, till några digitala tillfällen under hösten för att bolla vardagliga arbetsrättsliga frågor som inträffar på arbetsplatsen. ”Prata med en ombudsman” erbjuds en gång i månaden med ett nytt ämne varje gång. Mötet håller på i 60 minuter.

 • Årsmöte den 14-21 september – Save the dates

  Den 14-21 september är det årsmöte i avdelning Halland – och i år är det ett extra viktigt möte. Det är alla platser i avdelningsstyrelsen och kongressombud, ordinarie och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Här kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Halland!

 • Välkommen till en utbildningsdag om arbetsmiljöfrågor!

  Den här utbildningen ger dig som är skyddsombud fördjupad kunskap om din arbetsmiljö och verktyg till ett systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi kör digitalt, torsdag 25 mars, kl. 8:30 till 16:00. Läs gärna mer om dagen i programmet och anmäl dig senast 23 mars.

 • På turné genom Halland

  Nu ger vi oss ut på turné! Vi vill träffa dig - och vi bjuder på gólunch och uppfriskande bad på arbetsplatser runt om i vårt vackra län. Kolla in turnéplanen och häng på!

 • En februarihälsning om lönearbetet

  Vi är nu mitt i februari månad och förutom covid-19 och vaccinationer så pågår det ett intensivt arbete med löneöversynen för 2021. Här kommer, en innehållsrik information och tankar från detta arbete.