• Föreläsning om välmående arbetsplatser

  Den 25 november välkomnar vi dig som är medlem på en digital, inspirerande föreläsning i samarbete med TCO Halland. Hur kan vi uppleva medarbetarskapet som enklare och merengagerande och energigivande? Hur kan vi alla arbeta för att skapa mer engagerade, välmående och högpresterande medarbetare?

 • Inbjudan till biokvällar!

  Ta med kollegorna och gör något trevligt tillsammans efter jobbet eller njut av en stund för dig själv. Vårdförbundet bjuder dig som är medlem på bio; James Bond -No Time To Die, popcorn och dryck! Den här gången erbjuder vi biokvällar i Halmstad den 15 november, i Kungsbacka den 17 november och i Varberg den 18 november.

 • Digital mötesplats -Nyfiken på uppdraget som förtroendevald?

  Du vet väl hur viktigt det är att ha en förtroendevald på arbetsplatsen? Kanske är du nyfiken på uppdraget men har frågor och funderingar kring vad det innebär. Kom på våra digitala mötesplatser där du får träffa förtroendevalda som berättar om uppdraget och ger dig svar på dina frågor.

 • Vi träffas på Ullevi - torsdag 18 november!

  Jakob Carlander beskriver hur ett rättshaveristiskt beteende kan yttra sig på en arbetsplats eller inom en verksamhet och myndighet: statlig, regional eller kommunal.

 • Succén är tillbaka - nu drar vi på turné runt Halland igen!

  Vårens turné runt arbetsplatserna i Halland blev en succé - så nu gör vi det igen! Vi hälsar på dig i din verklighet, uppmärksammar dig och dina kollegor, våra professioner, goda prestationer, fina utvecklingsarbeten och andra framgångar.

 • Prata med en ombudsman! - För dig som är förtroendevald

  Ombudsmännen i Halland bjuder in dig som är förtroendevald, till några digitala tillfällen under hösten för att bolla vardagliga arbetsrättsliga frågor som inträffar på arbetsplatsen. ”Prata med en ombudsman” erbjuds en gång i månaden med ett nytt ämne varje gång. Mötet håller på i 60 minuter.