Aktuellt i Västernorrland

 • Sex personer en man och fem kvinnor står bakom fem personer som sitter på en soffa, en man och fyra kvinnor i ett kontorslandskap

  Styrelsen Västernorrland

  Här är den nya styrelsen för Västernorrland som är valda av årsmötet till en mandatperiod på fyra år.

 • Två röntgensjuksköterskort en man och en kvinna som står bredvid en patient i en säng

  Nominera till dagens röntgensjuksköterska

  Den 8 november är det den internationella röntgensjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen att nominera någon du uppskattar till ”Dagens röntgensjuksköterska”.

 • Tecknad bild med flera små projektorer till filmvisning

  Vårdförbundets biokvällar

  Nu när hösten är här hoppas vi att ni medlemmar vill gå på bio! Vecka 47 är det Vårdförbundsveckan och då passar vi på att bjuda dig som medlem på ett biobesök.

 • Seniorhälsa Göteborg, två kvinnor samtalar en äldre och en medelålders

  Personcentrerad vård - hur gör vi?

  Hur ska vården som bedrivs närmast befolkningen utvecklas mot en personcentrerad och samman hållen nära vård i norra Sverige? Den 24 november hålls seminarium med föreläsningar och paneldebatt om ämnet.

 • Planterar

  Information om pension

  Det finns mycket att ta ställning till om du funderar på att gå i pension helt eller delvis från 61 års ålder. Pensionsmyndigheten erbjuder informationsmöten kring vad du kan tänka på inför pensionen.

 • Valberedningen återkommer med nytt förslag

  Då det finns avhopp i det förslag till styrelse som avdelning Västernorrlands valberedning tagit fram, återkommer dom inom kort med ett nytt.

 • Illustrerad bild Vårdförbundet 40 år

  Välkommen till avdelning Västernorrlands årsmöte

  Måndagen den 18 september håller Vårdförbundet avdelning Västernorrland utbildning och årsmöte på Metropol i Sundsvall.

 • Firade två nya AST-tjänster

  I måndags firade Vårdförbundet tillsammans med Onkologkliniken på Sundsvalls sjukhus med Vårdförbunds-tårta att de fått inrättat två AST-tjänster (Akademisk specialisttjänstgöring)

 • Röstlappar. Från Kongress 2014.

  Nominerade inför årsmötet 2017

  Nomineringstiden inför nästa mandatperiod är avslutad läs vilka som är nominerade till ordförande, vice ordförande, styrelseledamöter samt kongressombud. Det går fram till årsmötet att fortsätta nominera till valberedningen.

 • Sjuksköterskor står runt en säng

  Nominera till Dagens sjuksköterska

  Den 12 maj är det den internationella Sjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen och nominera någon du uppskattar till ”Dagens Sjuksköterska” och vinn en tårta till din arbetsplats.