Aktuellt i Västernorrland

 • Planterar

  Information om pension

  Det finns mycket att ta ställning till om du funderar på att gå i pension helt eller delvis från 61 års ålder. Pensionsmyndigheten erbjuder informationsmöten kring vad du kan tänka på inför pensionen.

 • Valberedningen återkommer med nytt förslag

  Då det finns avhopp i det förslag till styrelse som avdelning Västernorrlands valberedning tagit fram, återkommer dom inom kort med ett nytt.

 • Illustrerad bild Vårdförbundet 40 år

  Välkommen till avdelning Västernorrlands årsmöte

  Måndagen den 18 september håller Vårdförbundet avdelning Västernorrland utbildning och årsmöte på Metropol i Sundsvall.

 • Firade två nya AST-tjänster

  I måndags firade Vårdförbundet tillsammans med Onkologkliniken på Sundsvalls sjukhus med Vårdförbunds-tårta att de fått inrättat två AST-tjänster (Akademisk specialisttjänstgöring)

 • Röstlappar. Från Kongress 2014.

  Nominerade inför årsmötet 2017

  Nomineringstiden inför nästa mandatperiod är avslutad läs vilka som är nominerade till ordförande, vice ordförande, styrelseledamöter samt kongressombud. Det går fram till årsmötet att fortsätta nominera till valberedningen.

 • Sjuksköterskor står runt en säng

  Nominera till Dagens sjuksköterska

  Den 12 maj är det den internationella Sjuksköterskedagen. Du som är medlem, ta chansen och nominera någon du uppskattar till ”Dagens Sjuksköterska” och vinn en tårta till din arbetsplats.

 • Välkommen till vårens föreläsning med middag

  Välkommen till en medlemskväll på Teatern i Härnösand torsdagen den 18 maj klockan 17:30.

 • Annika Serrander klädd i en röd sjal med ett diplom och en röd ros i handen.

  Vårdförbundet gratulerar

  Vi gratulerar Annika Serrander till att ha genomgått Vårdförbundets ledarprogram med inriktning mot Personcentrerad vård. Annikas arbete ”Personcentrerad vård jourtid” känns viktigt för att kunna identifiera mångbesökarna och för att kunna lotsa dem till rätt vårdnivå. Bra jobbat!

 • En folksamling som håller upp sina röstlappar på kongressen

  Dags för nyval - var med och påverka

  Nominera dig själv eller någon annan! ”Rätten och möjligheten till delaktighet och medskapande i Vårdförbundet är vår styrka” Ur Vårdförbundets stadga. Är du intresserad av ett spännande uppdrag och har engagemang och vilja att vara med och påverka?

 • Tre kvinnor som samtalar

  Internationella kvinnodagen 8 mars

  Glöm inte att det är Internationella kvinnodagen den 8:e mars! Det är filmvisning om Frida Stéenhoff (en av våra första feminister) på Stenstan Visitor Center, Sundsvall kl 11:00-17:00.