• Att vara chefsmedlem i Vårdförbundet

  Välkommen till en digital träff den 16 december kl 14.30, där vi pratar om att vara chefsmedlem i Vårdförbundet, hur vi tillsammans kan arbeta för dina arbetsvillkor. Delta och möt kollegor och Vårdförbundets chefsspecialister.

 • Tävlingar och utlottningar i november!

  Under november månad kommer vi, avdelning Kalmar att synas mer än vanligt och genomföra aktiviteter i form av tävlingar och utlottningar. Häng på och vinn fina priser till både dig själv och din arbetsplats!

 • Kalmar FF bjuder på matchbiljetter

  Här kommer en hälsning från nya avdelningsstyrelsen och en önskan om att få din input inför verksamhetsplaneringen 2022. Dessutom förmedlar vi stolt ett unikt erbjudande till dig som medlem, när Kalmar FF vill visa sin uppskattning för ditt livsviktiga arbete under pandemin!

 • Digitalt Förtroenderåd 17 november

  Vårdförbundet erbjuder dig som är förtroendevald fortbildning och möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra förtroendevalda, för att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna utföra ditt uppdrag.

 • Digitala Förtroenderådsdagar 23-24 september

  Vårdförbundet erbjuder dig som är förtroendevald fortbildning och möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra förtroendevalda, för att du ska få de bästa förutsättningarna för att kunna utföra ditt uppdrag.

 • Kom ihåg att anmäla dig till årsmötet!

  Den 5 oktober är det årsmöte i avdelning Kalmar – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Digitalt Förtroenderåd 25 maj

  Vårdförbundet erbjuder dig som är förtroendevald fortbildning och möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte med andra förtroendevalda, för att få de bästa förutsättningarna att kunna utföra ditt uppdrag.

 • Vi SYNS i maj - vinn fina priser!

  Under månaden maj kommer vi avdelning Kalmar att synas mer än vanligt och genomföra aktiviteter i form av tävlingar och utlottningar. Häng på och vinn fina priser till både dig själv och din arbetsplats!

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Här kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Kalmar län!

 • Semester - vilka regler gäller och hur kan Vårdförbundet och jag själv påverka?

  Vilka semesterregler gäller under pandemin? Vad säger semesterlagen och vad bör jag tänka på om arbetsgivaren vill att jag flyttar min semester? Tankarna och funderingarna inför sommaren är många, här kan du läsa de vanligaste frågorna och svaren om sommarsemestern