Aktuellt i Kalmar

 • Skaffa dig mer kunskap i ditt uppdrag som förtroendevald

  Nu är anmälan öppen till utbildningarna under 2018. Oavsett om du är ny som förtroendevald eller har några år på nacken finns det kunskapspåfyllning för alla. Vad är nästa steg för dig?

 • Vill du påverka Vårdförbundet?

  Vill du påverka Vårdförbundet? Sista dagen att skicka in en motion till kongressen (2018) är 1 december i år! Här hittar du också de motioner som redan kommit in. Alla medlemmar kan skicka in motioner.

 • Sjuksköterskor på kärlkirurgiska avdelningen på SÖS samtalar med patient. Sjuksköterskorna ler och ser glada ut.

  Vårdförbundsveckan - vecka 47

  Vecka 47 är det Vårdförbundets medlemsvecka då det anordnas aktiviteter över hela landet. Varmt välkommen till våra aktiviteter i avdelning Kalmar län!

 • Illustrerad bild på 4 medlemmar på en arbetsplats som har valt förtroendevald

  Hög tid för ny- och omval av förtroendevald på din arbetsplats!

  Det är dags att välja förtroendevald/skyddsombud på Din arbetsplats! Varför behövs det då? Jo, därför att kunskapen för vad just Ni behöver och vill finns hos Dig som jobbar i den specifika verksamheten och med en förtroendevald blir möjligheten att påverka större.

 • Närbild på växten ljung

  Välkommen på förtroenderåd!

  Förtroendevalda på arbetsplatser i Kalmar län är hjärtligt välkomna på Förtroenderåd den 4 december. Vi kommer prata om bland annat löneprocessen, samverkan och Nära vård. Vi bjuder på mat och fika!

 • Grupp med fyra engagerade yngre kvinnor står runt en bok

  Karriärkväll för studenter

  Är du studerande i Kalmar län och funderar över hur det ska bli att komma ut i yrkeslivet? Välkommen till Vårdförbundets karriärkväll där du får du möjlighet att prata om exempelvis löner, villkor och arbetstider och få tips inför din första anställning

 • Hand som håller i en mobil mot svart bakgrund. Mobilen visar PCV-spelet på skärmen.

  App som lär ut personcentrerad vård

  Ordförande i Vårdförbundet avdelning Kalmar, Tora Elfversson Dahlström, har testat spelappen PCV-spelet som Vårdfokus tidigare rapporterat om. Hon vill nu tipsa om appen som ett bra kompletterande hjälpmedel.

 • Årsmötet 28 september

  Den 28 september hade Vårdförbundet avdelning Kalmar sitt årsmöte och passade även på att fira Vårdförbundet 40år!

 • Valberedningens förslag inför årsmötet 2017

  Se valberedningens förslag till ny avdelningsstyrelse + kongressledamöter nedan. Årsmötet tar ställning till valberedningens förslag den 28 september.

 • Handlingar inför årsmötet

  Här publiceras handlingarna inför årsmötet 2017.