Bankerbjudanden

SEB och Danske Bank har förmånliga bankerbjudanden för dig som är medlem i Vårdförbundet.

Bolån                                               

Du som är medlem i Vårdförbundet kan ansöka om förmånligt bolån hos Danske Bank eller SEB.

Bolån hos Danske Bank

Samarbetet mellan Vårdförbundet och Danske Bank ger dig som medlem exklusiva förmåner och en av marknadens lägsta bolåneräntor.

Vi vill att du som medlem ska få bästa möjliga service, därför har Vårdförbundet ett eget VIP-nummer. Välkommen att kontakta oss på telefon 0752-48 48 00.

Läs mer och ansök på Danske Banks webbplats

Bolån hos SEB

Du som är medlem i Vårdförbundet kan ansöka om fördelaktiga bolån hos SEB till en konkurrenskraftig bolåneränta. Erbjudandet gäller dig och din eventuella medlåntagare som har eller väljer SEB som huvudbank.

Du får dessutom:

  • Förmånliga lån till bil, bostad eller annat 
  • Cashback på alla dina köp
  • Prisbelönta fonder och försäkringar 
  • Individuell rådgivning för hela din ekonomi 

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att ta del av bolåneerbjudandet, ring oss på 0774-478 788 vardagar 08.00-20.00, så hjälper vi dig med din låneansökan direkt på telefon.

Läs mer och ansök på SEBs webbplats

Medlemslån

Förmånlig ränta för medlemmar

I och med att TCO och Vårdförbundet förhandlar för ett kollektivavtal kan bankerna erbjuda dig som medlem en något lägre låneränta än då du söker som privatperson.

Låna upp till 350 000 kr

SEB (Skandinaviska Enskilda Banken) erbjuder Vårdförbundets medlemmar medlemslån upp till 350 000 kr. 

Hur gör jag?

Banken kan kräva att du har varit medlem i Vårdförbundet i sex månader samt ett medlemsintyg från din lokala avdelning. En sedvanlig kreditprövning görs i samband med din ansökan.

Kontakta SEB för att se exakt vilka villkor som gäller.

Övriga bankerbjudanden

Bil- och båtlån hos Danske Bank

Som medlem erbjuds du en mycket förmånlig ränta på Danske Banks bil- och fritidskrediter som omfattar ny finansiering av såväl personbil, mc, husvagn/husbil som båt inköpt via återförsäljare. Danske Bank hjälper dig med en enkel och flexibel kredit utan onödig administration.

Privatlån hos Danske Bank

Som medlem kan du ansöka om privatlån på mellan 10 000 och 300 000 kr och betala tillbaka lånet på 1 till 10 år. Beviljas lånet har du pengar på ditt konto inom 24 timmar efter det att ansökan nått banken.

Relaterad information