Västmanland

Sigurdsgatan 7
721 30 Västerås
0771-420 420, växel info.vastmanland@vardforbundet.se
I förgrunden två bildskärmar i blå toner. Den högra visar en röntgenbild av en fotled. I bakgrunden skymtar en röntgensjuksköterska något böjd över en brits där man anar en patient.

Aktuellt

 • En fantastisk kollega är utsedd!

  I samband med den internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor den 8 november överlämnade Vårdförbundet utmärkelsen "En fantastisk kollega" till Anders Mårdh, röntgensjuksköterska på Röntgenkliniken. Stort grattis från oss!

 • Medlemsaktiviteter i avdelning Västmanland

  Hösten är här med besked och vi börjar närma oss vinter och avslut av verksamhetsåret 2016. Det innebär att arbetet med att planera för 2017 i vår lokalavdelning är i full gång. Innan året är slut har vi ett antal medlemsaktiviteter som vi bjuder in till.

 • Grattis till titeln "Ett fantastiskt skyddsombud"

  I samband med skyddsombudens dag 26 oktober har medlemmar kunnat nominera en förtroendevald tillika skyddsombud som särskilt utmärkt sig i att skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen. Vinnare av årets utmärkelse är Kristina Karlsson på kirurgoperation i Västerås.

 • Information från årsmötet i Västmanland

  Den 29 september genomfördes årsmöte i avdelning Västmanland. Drygt 70 personer närvarade när föreläsaren Fredric Bohm inledde kvällen.

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00