Aktuellt i Västerbotten

 • medlemmar som håller upp valsedlar med nummer

  Västerbottens årsmöte den 7 oktober 2017

  Du är varmt välkommen till årsmötet den 7 oktober som i år är i Lycksele. Val ska göras av ny styrelse, kongressombud och valberedning.  Ta vara på möjligheten att påverka vilka som ska leda Vårdförbundets arbete i Västerbotten. Hoppas att vi ses på årsmötet.

 • För förtroendevald - Kompetensutvecklingsdag och årsmöte 2017

  Vårdförbundet inbjuder dig som är förtroendevald till en Kompetensutvecklingsdag 6 oktober och till Vårdförbundets årsmöte 7 oktober. Vi träffas på Ansia Resort i Lycksele. Anmälan förutsätter att du kan delta de båda dagarna.

 • Diplom och blommor

  Nominera Årets Förtroendevalda 2017

  Har du en engagerad och initiativrik förtroendevald på din arbetsplats? Då kan du visa din uppskattning genom att nominera henne/honom till Årets Förtroendevald.

 • Lufta dina tankar - gör ett inlägg i Västerbottensbloggen

  Dela med dig av din erfarenhet, dina tankar och åsikter och gör ett inlägg i Västerbottensbloggen.

 • kaffekopp och smörgås

  Medlemscaféer i Umeå, Lycksele och Skellefteå

  Tag en fikarast efter lunch och kom och drick en kopp kaffe med Vårdförbundet. Caféerna är öppna 11 september i Umeå, 14 september i Lycksele och den 27 september i  Skellefteå.  Vi ses väl?

 • Höstens förtroendevaldamöten

  Du som är förtroendevald är välkommen till möten i Umeå och Skellefteå. Höstens första möten är den 31 augusti i Umeå och den 7 september i Skellefteå.  Därefter träffas vi i november.

 • Var med och påverka! Nu är det dags att nominera inför årsmötet 2017

  Hösten 2017 ska det väljas ny avdelningsstyrelse, valberedning och kongressombud till avdelning Västerbotten. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen.

 • Pennficka och klämma med texten förtroendevald/skyddsombud

  Förtroendevald / skyddsombud på arbetsplatsen. Varför är det viktigt?

  Cecilia Lundberg skriver i Västerbottensbloggen om hur viktigt det är att det finns lokalt förtroendevald på arbetsplatsen och det är framförallt roligt att vara förtroendevald.

 • guldpengar

  Löneöversyn 2017-2018, Västerbottens läns landsting

  En löneökning på i snitt nio procent under två år, det ingår i det nya avtal som Vårdförbundet Västerbotten har slutit med landstinget. En extra satsning görs på biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor.

 • Vårens OB-ersättningar

  Påsk, Valborg, 1 maj, Kristi himmelsfärd, pingst, nationaldag 6 juni och midsommar – tiden fram till sommaren är full av storhelger. Här reder vi ut vilka OB-ersättningar som gäller.