Aktuellt i Västerbotten

 • Var med och påverka! Nu är det dags att nominera inför årsmötet 2017

  Hösten 2017 ska det väljas ny avdelningsstyrelse, valberedning och kongressombud till avdelning Västerbotten. Du har nu möjlighet att nominera dig själv eller någon annan till uppdragen.

 • samtalande chefer

  Lunchmöten för chefer/ledare

  Vårdförbundet bjuder dig som är chef/ledare på lunch i Lycksele, Skellefteå och Umeå. Tag tillfället i akt och träffa dina kollegor och oss i Vårdförbundet för att diskutera frågor och dilemman som du ställs inför i din chefsroll.

 • Namnbricka förtroendevald

  Möten för förtroendevald inom Västerbottens läns landsting

  Vårdförbundet vill träffa dig som är förtroendevald inom landstinget. Vi kommer att prata om det nya löneavtalet och samverkan inför sommaren.

 • Information om det nya löneavtalet med Västerbottens läns landsting.

  Välkommen till medlemsmötet den 30 mars  i Skellefteå då vi berättar mer om vad det nya löneavtalet innebär för dig. Vårdförbundet Västerbotten ser positivt på överenskommelsen som i snitt ger en löneökning på nio procent under två år.

 • Förtroendevald / skyddsombud på arbetsplatsen. Varför är det viktigt?

  Cecilia Lundberg skriver i Västerbottensbloggen om hur viktigt det är att det finns lokalt förtroendevald på arbetsplatsen och det är framförallt roligt att vara förtroendevald.

 • Har du koll på dina försäkringar?

  Försäkringar är ett ämne som berör, men ofta säger man - "jag gör det se´n". Tag nu tag i dina försäkringar! Red ut alla frågetecken och kom på Vårdförbundets försäkringsinformationer i Skellefteå, Lycksele och Umeå.

 • guldpengar

  Löneöversyn 2017-2018, Västerbottens läns landsting

  En löneökning på i snitt nio procent under två år, det ingår i det nya avtal som Vårdförbundet Västerbotten har slutit med landstinget. En extra satsning görs på biomedicinska analytiker och röntgensjuksköterskor.

 • Medlemmar runt bord med papper och material

  Vårdmiljöutbildning 4-5 april i Medlefors

  Är du Förtroendevald eller Chef? Nu är du välkommen att anmäla dig till årets Vårdmiljöutbildning. Utbildningen är i internatform på Medlefors Folkhögskola, Skellefteå.

 • kaffekopp och smörgås

  Medlemscaféer i Umeå, Lycksele och Skellefteå

  Tag en fikarast efter lunch och kom och drick en kopp kaffe med Vårdförbundet. Caféerna är öppna en dag i månaden. Tiden går fort, nu är vi snart inne i mars månad. Du kommer väl på medlemscaféerna den 13:e, 16:e och 29:e mars.

 • Vårens OB-ersättningar

  Påsk, Valborg, 1 maj, Kristi himmelsfärd, pingst, nationaldag 6 juni och midsommar – tiden fram till sommaren är full av storhelger. Här reder vi ut vilka OB-ersättningar som gäller.