Aktuellt i Värmland

 • Missade du Nina Rungs föreläsning?

  Välkommen att ta del av den inspelade föreläsning kring våld av närstående i hemmet. Fördraget kommer att vara öppet fram till den 4 november och är för dig som är medlem i Vårdförbundet Värmland, som är en del av TCO Värmland. 

 • Anmäl dig till webbinarium med Folksam

  Vårdförbundet har sina medlemsförsäkringar via Folksam, men vet du vad du har för försäkring? Är du rätt försäkrad i förhållande till din familjesituation? Välkommen till webbinarium den 13 eller 20 oktober. Investera 45 minuter av din tid och få bättre koll på viktiga delar i ditt liv!

 • Nu kan du anmäla dig till årsmötet!

  Den 23 september är det årsmöte i avdelning Värmland – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Motion - ett förslag till förändring!

  En motion är en demokratisk rättighet och ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Vad är viktigt för dig? Vill du påverka och har förslag på förbättringar?

 • Nominera - påverka idag och imorgon!

  Här kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Värmland!

 • "Drömmen om piketen på Norrmalmspolisen"

  Se föreläsningen som baseras på Mikael Lundhs populära ljudbok ”Drömmen om piketen på Norrmalmspolisen” där han bland annat tar upp värdegrundsfrågor, diskriminering, och rasism runt fikabordet på arbetsplatsen med syfte att skapa en bättre arbetsmiljö.

 • Årets stipendiat!

  Grattis Charlotte som fick stipendium för sitt examensarbete!

 • Facklig grundutbildning 2021

  Är du ny förtroendevald? Kunskap är en grundförutsättning för att kunna påverka arbetsmiljön och utvecklingen på arbetsplatsen. I Vårdförbundets uppskattade grundutbildning får du konkreta verktyg att använda men också ett nätverk tillsammans med andra förtroendevalda. Nu finns utbildningarna för 2021 – Anmäl dig idag!

 • Ida och Susanne fick stipendium för sitt examensarbete

  Äntligen fick vi möjlighet att dela ut vårt stipendium för bästa C-uppsats, som vi skulle ha delat ut på sjuksköterskeprogrammets examenshögtid i juni!

 • Var med och stötta Musikhjälpen!

  Vårdförbundet stöttar årets insamling för Musikhjälpen. Temat är “Ingen människa ska lämnas utan vård” och målet för insamlingen är att i snitt samla in en krona per medlem, vilket innebär 114 000 kr.