Aktuellt i Södermanland

 • Snart dags för röntgensjuksköterskans yrkesdag!

  Måndag 8 november ska vi fira! Så nominera en fantastisk kollega, som stödjer och peppar er och håller arbetsglädjen uppe , i de här lite extra , svåra tiderna. Avdelningsstyrelsen för Södermanland väljer ut vinnaren som tillsammans med kollegorna vid vinnande arbetsplats bjuds på läcker tårta. Tack, för att du finns och gör ett utmärkt jobb!

 • Anmäl dig till årsmötet - Nu finns det fler platser!

  Den 30 september är det årsmöte i avdelning Södermanland – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Här kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Södermanland!

 • Digital mötesplats för förtroendevalda

  Digital mötesplats återkommer en torsdag i månaden kl. 14-16 och ger dig möjlighet att prata med avdelningsstyrelsen och förtroendevalda på andra arbetsplatser, om det som är viktigt för dig.

 • Digitala möten

  Hur kan vi mötas under våren? Vi ser att de digitala mötena kommer att stå i fokus även en bit in i 2021. Men på vilka sätt kan vi träffas på säkra sätt?

 • Var med och stötta Musikhjälpen!

  Vårdförbundet stöttar årets insamling för Musikhjälpen. Temat är “Ingen människa ska lämnas utan vård” och målet för insamlingen är att i snitt samla in en krona per medlem, vilket innebär 114 000 kr.

 • Träffar för förtroendevalda

  Hur har våren och sommaren gått med tanke på Corona, semester och löneöversyn? Nu samlar vi er som är förtroendevalda i Sörmland för att byta erfarenheter och fylla på med kunskap efter detta hektiska år.

 • Överenskommelse schablonbelopp förskjuten arbetstid mellan Vårdförbundet och Region Sörmland

  För någon vecka sedan kom Vårdförbundet och arbetsgivaren Region Sörmland överens om att teckna ett lokalt avtal kring ersättning avseende den/de schemaändringar som flera av oss fick göra med kort varsel vid inledningen av ”Coronakrisen”. Arbetet med att få till detta avtal har pågått i stort sett sedan inledandet av ”Coronakrisen”.

 • Buntar med sedlar

  Avtal ökad ersättning - Covid-19

  Pengar och ledig tid! Sedan något dygn tillbaka har vi tecknat ett avtal mellan Vårdförbundet och Region Sörmland.

 • Status i löneöversynen med kommuner och Region Sörmland

  Här redovisas statusen i årets löneöversyn i Sörmland inom ramen för löneavtalet med SKR, Sveriges kommuner och regioner.