Aktuellt i Södermanland

 • Sommarenkät 2017

  Precis som förra sommaren ber vi dig som är yrkesverksam medlem i Vårdförbundet att svara på några frågor om hur din arbetsmiljö har sett ut den senaste tiden. Syftet är att vi vill följa hur bemanning, arbetsbelastning och patientsäkerhet upplevs under sommaren.

 • Semester och sommarenkäten!

  Sommaren är här och semesterperioderna har för några redan börjat.

 • En lyckad dag med Personcentrerad kommunikation

  Den 16 maj bjöd avdelningarna Gotland, Södermanland, Uppsala och Stockholm in chefer till en heldag som handlade om Personcentrerad kommunikation, som hölls av Ulrika Antonsson från Sensus som är utbildad kommunikatör och certifierad coach.

 • Vårdförbundet deltar i Springpride 27 maj, kom och gå med oss i paraden!

  Rätten att vara den man är och bli respekterad för det är en arbetsmiljöfråga och vi hoppas därför att du vill delta i paraden med oss! Vi samlas utanför Elite Hotel kl. 14.45 och går tillsammans. Paraden börjar kl. 15.00.

 • Grattis alla sjuksköterskor!

  12 maj är den internationella yrkesdagen för sjuksköterskor. Vi ger dig ett fint medlemserbjudande som gäller hela veckan. Visa hur du och dina kollegor uppmärksammar dagen genom att tagga #minyrkesdag i sociala medier!

 • Fika fairtrade med Vårdförbundet 11-13 maj

  Delta i World Fairtrade Challenge med Vårdförbundet den 11-13 maj. Fika med dina arbetskamrater och förtroendevalda och sätt fokus på Fairtrade-märkta produkter.

 • Grattis alla barnmorskor!

  5 maj är den internationella yrkesdagen för barnmorskor. Vi ger dig ett fint medlemserbjudande som gäller hela veckan. Visa hur du och dina kollegor uppmärksammar dagen genom att tagga #minyrkesdag i sociala medier!

 • Biomedicinsk analytiker Matilda Töllborg

  Biomedicinska analytikerdagen - En fantastisk kollega

  Inför den internationella yrkesdagen för biomedicinska analytiker 15 april gick vi ut med en uppmaning om att nominera en kollega som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • två sjusköterskor lutar sig över en patient och pratar med hen

  En fantastisk kollega

  I samband med internationella yrkesdagen för sjuksköterskor 12 maj vill vi att ni hjälper oss att uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket och som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • En barnmorska förklara till två gravida kvinnor något

  En fantastisk kollega

  I samband med internationella yrkesdagen för barnmorskor 5 maj vill vi att ni hjälper oss att uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket och som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.