Aktuellt i Södermanland

 • Biomedicinsk analytiker Matilda Töllborg

  Biomedicinska analytikerdagen - En fantastisk kollega

  Inför den internationella yrkesdagen för biomedicinska analytiker 15 april gick vi ut med en uppmaning om att nominera en kollega som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • två sjusköterskor lutar sig över en patient och pratar med hen

  En fantastisk kollega

  I samband med internationella yrkesdagen för sjuksköterskor 12 maj vill vi att ni hjälper oss att uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket och som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • Röda blommor

  Välkommen på vårmingel!

  Du som är medlem i avdelning Södermanland är varmt välkommen på en mingelkväll i Katrineholm, Nyköping eller Eskilstuna. Vi bjuder på lättare förtäring och en trevlig kväll tillsammans med kollegor!

 • En barnmorska förklara till två gravida kvinnor något

  En fantastisk kollega

  I samband med internationella yrkesdagen för barnmorskor 5 maj vill vi att ni hjälper oss att uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket och som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • Välkommen till temadag för förtroendevalda 2 maj!

  Du som är förtroendevald i avdelning Södermanland är varmt välkommen till en temadag om samverkan.

 • Personcentrerad kommunikation

  Inbjudan till dig som är chef eller ledare om kommunikationsstilar och personcentrerat ledarskap.

 • En dag för chefer och ledare i Stockholm på Nationella enheten

  Den 16 februari samlades 38 chefer och ledare från avdelningarna Gotland, Stockholm, Södermanland och Uppsala för en heldag.

 • 8 mars: Dags för #lönheladagen!

  Löneskillnaden mellan kvinnor och män är 12,5 procent. Det innebär att kvinnor arbetar gratis efter klockan 16:00 varje dag, räknat på en arbetsdag mellan klockan 08 och 17. Män däremot har betalt hela dagen. Var med och ta ställning på Internationella kvinnodagen för #lönheladagen!

 • En fantastisk kollega

  I samband med internationella yrkesdagen för biomedicinska analytiker 15 april vill vi att ni hjälper oss uppmärksamma en medlemskollega som jobbar inom yrket som ni tycker bidrar till yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

 • Grattis Maria Liljeroos som tog emot Svensk Sjuksköterskeförenings doktorandstipendium

  Vårdförbundet avdelning Södermanland vill gratulera medlem Maria Liljeroos som nyligen mottog Svensk Sjuksköterskeförenings doktorandstipendium och som disputerade den 3 februari!