Aktuellt i Jönköping

 • Nytt nattavtal i Habo kommun gläder medlemmarna

  De nattarbetande sjuksköterskorna i Habo kommun jublar. Det nya avtalet ger en veckoarbetstid på 34 timmar och 20 minuter i veckan. – Det här är ett delmål på väg mot hälsosamma arbetstider för nattpersonal i alla våra kommuner, säger Vårdförbundets ordförande i Jönköping Eva-Lotta Lager som siktar på fler avtal.

 • Blommor (Nordiska trädgårdar)

  Välkommen på After Vård!

  Vårdförbundet avdelning Jönköping bjuder in sina medlemmar på After Vård. Kom, träffa kollegor och ha en trevlig kväll tillsammans!

 • Chefsinternat 6-7 april

  Den 6-7 april anordnade Vårdförbundets avdelningar Jönköping, Kalmar, Kronoberg och Östergötland ett internat för chefsmedlemmar. Här gavs möjlighet till nätverkande, inspiration och kunskapspåfyllnad.

 • En biomedicinsk analytiker i blå rock och vita handskar ler in i kameran under tiden som hon laborerar.

  Biomedicinsk analytiker - ett livsviktigt yrke!

  På lördag den 15 april är det Biomedicinska analytikerdagen. Här berättar Nyroz Agid, biomedicinsk analytiker, om sitt arbete: "Ett livsviktigt yrke som har nyckelroll i vårdkedjan, utan oss erhålls inga diagnoser."

 • Två studenter på ett bibilotek. Den ena sitter ner och läser, den andra står i bakgrunden och bläddrar i en bok.

  Dags att söka AST

  Funderar du på att specialistutbilda dig? Då är det hög tid att söka högskolan nu, 15 april är sista ansökningsdag för att påbörja studierna till hösten.

 • Från temadagen för förtroendevalda

  Den 21 mars hade Vårdförbundet avdelning Jönköping förtroendevaldsträff med tema: lön och karriär.

 • Grattis på Kollektivavtalets dag!

  Idag, den 17 mars, firar vi kollektivavtalets dag! Läs gärna Lene Lorentzens blogginlägg om denna viktiga dag.

 • Sju par händer runt en ritat sol i vit sand.

  Aktiviteter under våren 2017

  Det är som vanligt en händelserik vår med Vårdförbundet avdelning Jönköping! Här kommer en lista med planerade aktiviteter att hålla utkik efter.

 • De tre kvinnorna i valberedningen sitter runt ett skrivbord med en mängd papper utspridda framför sig och tittar in i kameran.

  Avdelning Jönköpings valberedning

  Den lokala valberedningen har ett av de viktigaste uppdragen i Vårdförbundets organisation. Inför årsmötet 2017 är det extra mycket att stå i eftersom det är nyval av ordförande, vice ordförande, styrelseledamöter och kongressombud.

 • Internat för chefsmedlemmar!

  Den 6-7 april är det dags för nätverksträff för chefsmedlemmar i Östergötland, Kalmar, Kronoberg och Jönköping. Anmäl dig idag!