Aktuellt i Jönköping

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Nu kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Jönköping!

 • Årsmöte 2021 - Save the date!

  Låt inte dina tankar och idéer stanna i fikarummet! Använd ditt och dina kollegors engagemang till att påverka och göra skillnad i Vårdförbundet avdelning Jönköping. I år är årsmötet extra viktigt. Mandatperioden går ut för många nuvarande förtroendeuppdrag och du har möjlighet att nominera till samtliga uppdrag!

 • Betald specialisttjänstgöring i Aneby kommun

  Aneby kommun och Vårdförbundet har tecknat avtal om AST - Avancerad specialisttjänstgöring för sjuksköterskor.

 • Möte för förtroendevalda i Region Jönköpings Län

  Den 24 februari kl. 15-16 är du som förtroendevald inom Region Jönköpings Län välkommen att delta i ett digitalt möte om vårt avtal och partsarbeten som vi har med SKR/Sobona. Mötet ger dig möjlighet att föra dialog med representanter från avdelningsstyrelsen och förtroendevalda på andra arbetsplatser. Tillsammans byter vi erfarenheter, tankar och idéer med varandra och vi finns för att svara på dina frågor.

 • Inkomna nomineringar

  Här presenteras löpande vilka som har blivit nominerade till uppdraget som avdelningsvalberedare i avdelning Jönköping.

 • Krislägesavtal aktiverat i flera regioner

  SKR och Sobona har beslutat att aktivera krislägesavtalet i bland annat Region Jönköping. Anledningen är avgörande påverkan på personalförsörjningen.

 • Ledigt uppdrag - vi behöver DIG!

  Vi behöver dig till ett spännande, viktigt och utvecklande uppdrag i vår valberedning. Hjälp till att hitta kandidater till den bästa styrelsen för nästa mandatperiod och gör skillnad för dig och dina kollegor i Jönköpings län.

 • Till dig som arbetar inom kommun - Julsemester och arbetsvillkor

  År 2020 har inte varit ett vanligt år för någon av oss. Hur ska vi hantera förflyttningar av skolsköterskor, semester, föräldraledighet, gravid och Covid-19, arbetsmiljö och skyddsutrustning?

 • Till dig som arbetar inom Region Jönköpings län - Julsemester och enkätsvar

  År 2020 har inte varit ett vanligt år för någon av oss. Vad gäller kring regionens beslut om ersättning under jul och nyår, förflyttningar, semester, föräldralediga, gravid och Covid-19, arbetsmiljö, skyddsutrustning?

 • Förhandlingar klara - 147 får kompensation av Region Jönköpings län

  Efter långa tvisteförhandlingar kring schemaläggning och semester är nu Vårdförbundet överens med Region Jönköpings län om bland annat kompensation för 147 medlemmar som drabbats under pandemin.