Aktuellt i Jönköping

 • Närbild på mörkblå namnbricka som sitter på vitt tyg. På namnbrickan är Vårdförbundets logga och texten: Förtroendevald Skyddsombud

  Skyddsombudets dag 25 oktober

  Den 25 oktober uppmärksammar vi de som är skyddsombud på arbetsplatserna lite extra. Men varför har vi egentligen skyddsombud och vad är deras uppdrag?

 • Avdelning Jönköpings nio ledamöter står uppradade

  Avdelning Jönköpings nya styrelse

  Förra veckan hade den nya avdelningsstyrelsen sitt första styrelsemöte efter årsmötet den 28 september. Här följer en kort presentation av styrelsemedlemmarna samt årsmötesprotokollet.

 • Julgransdekoration i trä som föreställer en gran. I granen har man sågat ut ett hjärta och där hänger en bjällra.

  Följ med på bussresa till julen!

  Den 24 november åker Vårdförbundet avdelning Jönköping på julmarknad på Wapnö gård, en av Sveriges största julmässor. Du som är medlem är välkommen att följa med!

 • Frukost, bulle, bröd, fralla, ost, sallad, kaffe, kaffekopp, hälla, morgon, fika, rast, eftermiddag,

  Inspireras till påverkansarbete!

  Det finns några platser kvar till Vårdförbundets frukostmöte den 19 oktober på Hooks Herrgård. Varmt välkommen med din anmälan!

 • Dags att välja förtroendevald på arbetsplatsen!

  Varför engagera sig fackligt? Jo, därför att vi tycker det är viktigt med en arbetsplats där alla mår bra. Det är medlemmarna som är Vårdförbundet och tillsammans formar verksamheten.

 • Årsmötet 2017

  Den 28 september kallade Vårdförbundet avdelning Jönköping till årsmöte. Ett hundratal medlemmar medverkade under kvällen som bland annat bjöd på viktiga val och 40års kalas!

 • Två afrikanska flickor ler stort mot kameran.

  Insamling till förmån för Girl Child Education Fund

  Vårdförbundet stöttar projektet Girl Child Education Fund som är en fond som arbetar för att afrikanska föräldralösa flickor ska få en skolutbildning. I samband med årsmötet uppmärksammar avdelning Jönköping detta projekt med en Swish-insamling.

 • Närbild på en man i kontorsmiljö. Han har glasögon, mörkblå tröja och ler in i kameran.

  Ombudsman i fokus

  I augusti hälsade vi Joel Ahonen välkommen som förbundsombudsman i Vårdförbundet avdelning Jönköping. Joel ser fram emot att lära känna medlemmar och förtroendevalda och arbeta med fackliga/arbetsrättsliga frågor. Här får han svara på några frågor om sig själv.

 • Handlingar inför årsmötet

  Här publiceras handlingarna inför Årsmötet 2017.

 • Temadag för förtroendevalda 29 augusti

  Den 29 augusti anordnades höstens första träff för förtroendevalda. Det var en temadag på ämnet " Hälsosamma arbetstider".