Jönköping

Målargatan 3
553 22 Jönköping
0771-420 420, växel info.jonkoping@vardforbundet.se
 • Biomedicinska Analytiker KS 2011

Aktuellt

 • Medicinsk utrustning på nattintensiven på Mälarsjukhuset. På bilden syns stasband, stetoskop, manschetter för att skapa övertryck samt en blåsbälg. All utrustning hänger på en hållare.

  Katarina - Yrkesverksam stipendiat

  Varje år delar styrelsen i Vårdförbundet avdelning Jönköping ut stipendium till yrkesverksamma medlemmar. Katarina Olofsson är en av dessa stipendiater som med hjälp av stipendiet kunde medverka på Kirurgveckan 21-25 Augusti 2017. Här kan ni läsa om hennes upplevelser av veckan.

 • Julgransdekoration i trä som föreställer en gran. I granen har man sågat ut ett hjärta och där hänger en bjällra.

  Följ med på bussresa till julen!

  Den 24 november åker Vårdförbundet avdelning Jönköping på julmarknad på Wapnö gård, en av Sveriges största julmässor. Du som är medlem är välkommen att följa med!

 • Vårdförbundet i Jönköpings styrelseledamot Maria Löfqivist står bredvid sjuksköterskan Sofie Johnsson som blivit vald till årets skyddsombud

  Sofie blev Årets Skyddsombud

  Sofie Johnsson förtroendevald och skyddsombud för hemsjukvården i Vaggeryd blev vald till årets skyddsombud i Vårdförbundet avd. Jönköping. Sofie har varit förtroendevald/skyddsombud sedan 2013 och har hela tiden enträget arbetat med kollegornas bästa i fokus.

 • En väckarklocka och högar med mynt i solljus.

  Budget 2018, Region Jönköpings län

  Alliansen gick ut med sitt budgetförslag för några veckor sedan och oppositionen har lagt sitt förslag. Beslut om budget 2018 tas i regionfullmäktige i början av november. Vårdförbundet har lämnat in ett yrkande.

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00