Nu finns en möjlighet för dig ute i organisationen att beställa vår uppskattade lönecoachning till en medlemsaktivitet hos dig. Du som beställer kan till exempel tillhöra avdelningsstyrelsen, studentstyrelsen eller vara förtroendevald med facklig tid.

Har din avdelning en planerad medlemsaktivitet framöver och vill kombinera den med att ge värdefull kunskap kring lönefrågor, lönebildning och löneförhandling? Då ska du fortsätta läsa!

Vår lönecoachning med Stina Svensson

Vårdförbundets lönecoachning i grupp startade våren 2021 och är mycket uppskattad av deltagarna som ger högsta betyg. Sedan starten har vi coachat omkring 5000 medlemmar.

Men vi behöver nå ut till ännu fler! Vi vet att kunskap i lönefrågor ger goda förutsättningar att lyckas i löneförhandlingen och skapa en arbetssituation som känns både utvecklande och hållbar. Det handlar inte bara om siffrorna i lönekuvertet utan också om arbetsmiljö, arbetsbelastning, chefskap, möjlighet till utveckling och mycket mer.

Vet du datum för din planerade aktivitet kan du skriva det i formuläret nedan. Om inte kommer du och Stina överens om ett datum.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

 

Jag vill veta mer om lönecoachningen