Skåne

Besök: Storgatan 5, Malmö
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel info.skane@vardforbundet.se

Var du än befinner dig i yrkeslivet så finns vi här för dig, varje dag. Vi jobbar för bättre villkor och högre löner. Vi är med och utvecklar yrket och stärker dig i din yrkesroll. Ju fler vi blir, desto mer kan vi påverka!  

Aktuellt

  • 23 september - kort temamöte för chef och ledare

    Dagens möte har temat: Det nya normala? Hur hanterar du egna och andras känslor när pandemin fortsätter?  Över en kopp kaffe prata med kollegor och oss i Vårdförbundet om hur du som chef på bästa sätt kan möta medarbetarnas känslor.

  • Ordförande har ordet – Aldrig mer…

    Aldrig mer vill vi uppleva en sådan sommar inom vården. Överbeläggningarna på sjukhusen har varit de högsta någonsin och på flera sjukhus har patienter vårdats i andra utrymmen och i korridorerna. Samtidigt har det varit en enorm brist på våra grupper inom vården. Då är det enkelt att räkna ut att varken patientsäkerheten eller arbetsmiljön varit bra.

  • Digitalt medlemsmöte - Hur var din sommar på jobbet?

    Hur var din sommar på jobbet? Kan nästa sommar bli bättre? Hur jobbar Vårdförbundet vidare med detta under året? Vad kan vi göra tillsammans? Den 13 eller 15 september är du välkommen till digitalt medlemsmöte. Vi pratar om arbetsbelastning, bemanning och delar med oss av sommarens erfarenheter till varandra.

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00