Möt oss och prata avtalsrörelse!

Vad är det som pågår i avtalsrörelsen? Har vi något avtal? Får vi något avtal och i så fall när och hur kommer det att se ut?

Frågorna är många och vi ska försöka svara så gott vi kan med det vi vet. Kom och träffa oss för diskussion och passa på att ställa frågor.

Vi kommer till sjukhusen i Gällivare, Sunderbyn och Piteå och vill gärna träffa er, både förtroendevalda och medlemmar. Naturligtvis bjuder vi in medlemmar från närliggande kommuner samt hälsocentraler.

Det blir information kring vår pågående avtalsrörelse och Vårdförbundets yrkanden. Vi berättar vad som händer och hur Vårdförbundet arbetar just nu. Ingen anmälan krävs - titta förbi när det passar dig!

 

Gällivare sjukhus

Torsdag 21 mars, kl. 10.00-12.00  (Ordförande Camilla Eriksson Sundberg och representant från Styrelsen finns på plats ).

Lokal: Sjaunja vid Vårdförbundets expedition, plan 5. 

 

Sunderby sjukhus

Torsdag 21 mars, kl. 10.30-13.00 (Representanter från Styrelsen finns på plats).

Måndag 25 mars, kl. 10.30-13.00 (Ordförande Camilla Eriksson Sundberg och representanter från Styrelsen finns på plats ).

Lokal: Konferenscentrum

 

Piteå sjukhus

Tisdag 26 mars, kl. 10.30-13.00 (Ordförande Camilla Eriksson Sundberg och representanter från Styrelsen finns på plats).

Lokal: Häggen 

 

Hoppas att vi ses!

Har du några funderingar, hör gärna av dig till oss på info.norrbotten@vardforbundet.se.

 

Varmt välkomna
önskar styrelsen, Vårdförbundet avdelning Norrbotten