Halland

Besök: Sperlingsgatan 5, Halmstad
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.halland@vardforbundet.se
Två röntgensjuksköterskor som är medlemmar i Vårdförbundet

Vi valde vårt jobb med omsorg och vill kunna utföra det på bästa sätt. Men arbetsförhållandena inom vården är tuffa. Vårdförbundet arbetar för bättre villkor och ett hållbart arbetsliv. Så att vi kan göra jobbet vi älskar. Så, värva eller bli värvad och få Sverigechecken.  

Aktuellt

  • Information om vad som är på gång!

    HÖK22 är i hamn och det blev ett 2-årigt nytt centralt kollektivavtal med regioner och kommuner. Vill du ha en dialog i ämnet, så vänd dig till förtroendevald på arbetsplatsen, huvudskyddsombud eller hör av dig till oss i styrelsen så pratar vi vidare!

  • Välkommen på kongressfika!

    Hur kan vi tillsammans bidra och påverka avtal, villkor och beslut som rör Vårdförbundets arbeta nu och i framtiden? Vi pratar om detta och mycket mer när vi ses över en fika. Kika här under vilka tider du kan träffa oss under kommande vecka i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

  • Fira Biomedicinska yrkesdagen med oss!

    Den 15 april är det Biomedicinska yrkesdagen och Vårdförbundet kommer att uppmärksamma dagen med olika aktiviteter i Halland. Se här på vilka platser du har möjlighet att träffa styrelsen avdelning Halland. Och du har väl anmält dig till webbinariet med Emma Frans?

Visa alla nyheter