• "Vi ska värderas varje månad - inte bara kortsiktigt!"

  Ett tufft och ovanligt år är snart till ända. Utvärdering av vårt löneavtal, påverkansarbete, risktillägg och Coronabonusar. Här kommer tankar och information från ordförande Anna Seiborg Kidell.

 • Var med och stötta Musikhjälpen!

  Vårdförbundet stöttar årets insamling för Musikhjälpen. Temat är “Ingen människa ska lämnas utan vård” och målet för insamlingen är att i snitt samla in en krona per medlem, vilket innebär 114 000 kr.

 • Föreläsning: Förbered dig inför pensionen

  Välkommen att lyssna på Alexandros Maditianos från Pensionsmyndigheten som ger oss svar på våra frågor om pension.

 • Corona, löneprocessen och årsmöte

  Covid-19 dröjer sig kvar om än i annan tappning, från att den sköljde över oss och vi ställde om vården på flera plan, till att bli en del av vår vardag och som vi nu behöver hantera mer långsiktigt utan att för den skull slappna av, utan påminna varandra om samhällsfarlig smitta och pågående pandemi.

 • Nominera till uppdrag i valberedningen

  Vi behöver fylla på i valberedningen - och nu är nomineringen öppen inför valet som sker vid årsmötet som startar den 28 september. Passa på att nominera dig själv, eller någon annan, till ett roligt och viktigt fackligt uppdrag!

 • Föreläsningsdag för skolsköterskor

  Under höstlovet välkomnar vi dig som arbetar som skolsköterska att lyssna till inspirerande föreläsningar med inbjudna gäster. På grund av pandemin sänds föreläsningarna digitalt och du kan delta från din dator eller mobila enhet.

 • Medlemsmöte med politiker

  För dig som är medlem och arbetar på Ljungby lasarett. Vad hände efter tidigare januarimöte om lön och hur har arbetet fungerat under sommaren?

 • Information semesterförmån

  Vi vill förtydliga och påminna om den information som finns i Region Kronobergs semesterförmåner om förskjutning av semester utanför juni-augusti.

 • Rosa tygskor på sten

  Nytt om sommarsemester i Kronoberg

  Sommar och semester även i år. För många av oss är semesterplanering även i en tid utan pandemi, en tid av frågetecken, oro, ovisshet och frustration men i år är det kanske extra svårt. Hur tänker arbetsgivaren och vad tycker Vårdförbundet?

 • Expeditionen i Ljungby har flyttat

  Nu är vår expedition flyttad på Ljungby lasarett. Vi finns nu på plan 6 Kungshögshallen vid Barn- och ungdomshabiliteringen, längst ner i korridoren. Håll koll på Facebook, Vårdförbundet avdelning Kronoberg, där vi skriver när den är bemannad. Kom gärna och hälsa på!