Vid den nationella mötesplatsen den 15 juni presenteras resultatet av den digitala dialogen Höjda röster. Möt förbundsstyrelsen och hör deras diskussion kring hur resultatet kommer att användas i Vårdförbundets arbete framåt. Nationella mötesplatsen leds av studentstyrelsens tidigare ordförande Sophia Godau.

Nationell mötesplats - live-sändning 

Följ resultatet av Höjda röster under den live-sända Vårdförbundets nationella mötesplats. Sändningen startar kl. 14.00 den 15 juni via YouTube, alla är välkomna att delta! 

Med ett år kvar till vår kongress vill vi mötas och pratar om hur Vårdförbundet kan vara organiserat i framtiden. Förbundsstyrelsen medverkar i ett soffsamtal som leds av studentstyrelsens tidigare ordförande, Sophia Godau, Biomedicinsk analytiker.

Sophia Godau, studentstyrelsens tidigare ordförande

Du kommer även kunna se en inspelad version av sändningen i efterhand. 

Varmt välkommen!

 

Se filmen från livesändningen på Youtube

Läs mer om resultatet här (pdf)

Vårdförbundet - ett förbund i förändring

Kongressen 2018 gav förbundet i uppdrag att pröva nya sätt att organisera sig. Hur formar vi Vårdförbundet för att vara relevant, nu och i framtiden? För fler medlemmar. Se här hur vår resa har sett ut!

Se filmen Förbund i förändring på Youtube.

Kontakt

Har du frågor om Höjda röster eller den nationella mötesplatsen den 15 juni går det bra att kontakta Emma Hed på emma.hed@vardforbundet.se