Vårdförbundet är i konstant förändring och vi vet att vi hela tiden måste utvecklas för att fortsätta vara relevanta. Dina upplevelser, tankar och idéer är avgörande för vår framtida utveckling och därför strävar vi efter att göra dig som medlem mer delaktig.  

En förutsättning för att vi ska kunna lyssna på dig som medlem är att vi ger dig chansen att dela med dig av dina erfarenheter. Ett exempel på det är medlemsenkäten Höjda röster från våren 2021.  

Genom enkäten har vi fått in flera tusen svar och massor av värdefulla tankar, idéer och synpunkter. Vi har sammanställt alla svar och resultatet ligger till grund för förbundsstyrelsens arbete inför kongressen 2022.   

Din höjda röst kommer alltså att ha en inverkan på Vårdförbundets arbete och inriktning den kommande kongressperioden. Stort tack till dig som deltog! 

Nu hoppas vi på en fortsatt givande dialog med dig som medlem.  


Ta del av resultatet från Höjda röster 

Se filmen där förbundsstyrelsen diskuterar resultatet från Höjda röster

Läs rapporten om Höjda röster (pdf)

Se frågor och svar från chatten som vi inte hann svara på under livesändningen


Hör av dig!

Vårdförbundet kommer att fortsätta arbeta med att stärka dialogen med dig som medlem. Varmt välkommen att höra av dig till oss, när du vill, via Vårdförbundet Direkt som vidarebefordrar dina tankar eller synpunkter till relevant person inom förbundet.