Sineva Ribeiros ledare

Sineva Ribeiro är Vårdförbundets förbundsordförande. Här kan du läsa hennes ledare som också publiceras i tidningen Vårdfokus.
 • Dags att tacka med lön

  Nu måste Vårdförbundets medlemmar få mer än applåder och varma ord från politiker och arbetsgivare. Tacksamheten ska ju synas på lönekontot också!

 • Vårda dig själv först

  Barnmorskor, biomedicinska analytiker, röntgensjuksköterskor, sjuksköterskor och chefer har gjort fantastiska insatser i det maratonlopp som pågår. Vad behöver just du för att orka och vilja fortsätta? Du måste värna om din egen hälsa i första hand. Låt det bli ditt mantra för hösten: Vårda dig själv först så att du kan vårda patienterna sedan.

 • Sineva Ribeiro framför grönt träd

  Semester för att orka

  Vila och återhämtning är nödvändigt nu. Din lagstadgade rätt till fyra veckors sammanhängande sommarsemester ska respekteras, även under en pandemi.

 • Åtgärder för dig

  I coronakrisen riktar vi allt medias strålkastarljus mot Vårdförbundets medlemmar, som äntligen får uppskattning - och snabb handling från politiken.

 • Proffs mitt i krisen

  Tack för det mod och den professionalitet du visar i coronakrisen. Vi gör allt vi kan för att du ska få en fungerande arbetssituation i denna svåra stund.