Här hittar du medlemserbjudanden kring hälsa och livsstil. Använd rabatt för samtalscoch, prova meditationsapp eller var med i 1,6 och 2,6 miljonerklubben som är en medlemsorganisation där du som medlem stödjer vårt arbete med att förbättra hälsa och livskvalité för alla kvinnor - du får rabatt på medlemskapet.

Stöd av samtalscoach

Som medlem får du 10 % rabatt på coachningssamtal för att få balans och bli hållbar i både yrkes- och privatliv. Läs mer information om erbjudandet.

Prova meditationsappen Mindfully gratis i 45 dagar

Meditationsappen Mindfully har guidade meditationer på svenska och du kan välja mellan över 250 meditationer. Du får dessutom 20 procent rabatt på alla priser.

Du kan avsluta när som helst under provperioden utan att debiteras.

Meditation och mindfulness kan bland annat hjälpa dig att sänka stress, förbättra sömn och öka fokus. Meditationsappen Mindfully har det största utbudet av guidade meditationer och kunskap inom mindfulness på svenska, framtagna av Sveriges ledande experter. Mindfully är både för dig som vill lära dig att meditera och för dig som vill utvecklas. Appen har över 250 meditationer och det släpps nytt innehåll varje vecka.

Mindfully finns att ladda hem för både iPhone och Android.

För att utnyttja erbjudandet registrerar du dig som användare – logga in här för att gå vidare till Mindfullys webbplats för att registrera dig. Provperiod och rabatt läggs till automatiskt. Erbjudandet gäller endast nya användare. 

Bli medlem i 1,6 eller 2,6 miljonerklubben – reducerad medlemsavgift!

Vi vill erbjuda dig i vården ett tack för ditt viktiga arbete att bli medlem för halva kostnaden (ordinarie pris 300 kr/ år digitaltidning). Ditt medlemspris via Vårdförbundet:
150 kr/ år, är du + 65 år är avgiften 100 kr/ år med digitaltidning.

Som medlem får du inbjudan till våra webbinarier, papperstidning 4 gånger/ år, nyhetsbrev, förmåner, senaste nytt om forskning och hälsa och mycket mer. Erbjudandet gäller både 1,6 och 2,6 miljonerklubben.

Läs mer om 1,6 miljonerklubben

Gå till sidan för rabattkod