Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem. Då kan vi nå dig med aktuell information och du finns med i vår lönestatistik. Som medlem kan du skapa ett konto på vår webbplats där du hanterar dina uppgifter och får tillgång till lönestatistik och medlemsförmåner.
 • Så hanterar Vårdförbundet dina personuppgifter

  Vårdförbundet värnar din integritet och det är viktigt för oss att du som är registrerad hos oss är informerad om hur vi behandlar dina personuppgifter. Vi vill att du ska känna dig trygg med att vi behandlar dina personuppgifter säkert och korrekt. Här hittar du information om hur Vårdförbundet samlar in och hanterar dina personuppgifter, för vilket ändamål samt vilka rättigheter du som är registrerad hos Vårdförbundet har.

 • Inloggning

  Här kan du läsa om hur du loggar in på Vårdförbundets webbplats och vilka sidor och tjänster du kan hitta som inloggad

 • Ändra dina uppgifter

  Det är viktigt att vi har rätt uppgifter om dig som är medlem i Vårdförbundet, exempelvis e-post, mobilnummer, befattning, arbetsgivare och arbetsplats. Då kan vi nå dig med aktuell information och material.

 • Medlemsavgift

  Som yrkesverksam medlem betalar du en medlemsavgift till Vårdförbundet på 295 kronor per månad, men de första tre månaderna är kostnadsfria! Du som är student eller pensionär betalar en lägre avgift. Du kan få reducerad medlemsavgift om du exempelvis är tjänstledig, föräldraledig eller delvis har sjukersättning.

 • Avsluta medlemskap

  Vi hoppas du är nöjd med ditt medlemskap och alla fördelar, förmåner och tjänster som ingår. Vill du inte eller kan du inte vara kvar i Vårdförbundet säger du upp ditt medlemskap genom att logga in på webbplatsen och klicka på ”Mina uppgifter” där hittar du ansökan om utträde.