Aktuellt i Västra Götaland

 • Exklusiv föreställning "Din jävla fegis!" i samarbete med TCO på Skövde Stadsteater 17 oktober

  TCO i samarbete med Sensus bjuder in dig som medlem i Vårdförbundet till föreställningen "Din jävla fegis! med Björn A-ling och Johan Östling. I föreställningen blandas humor och allvar med härlig musik och sång.

 • Politikerdebatt-kom och ha en dialog med våra regionpolitiker inför valet i höst

  27 augusti bjuder Kommunal, Vårdförbundet & Vision in sina medlemmar till en debatt med våra politiker i regionen.

 • Vårdförbundet söker studentinformatörer i Göteborg

  Studerar du till röntgensjuksköterska, biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska? Vill du jobba för ett yrkesförbund som utvecklar din profession och står upp för din akademiska kompetens? Då kan du vara den vi söker!

 • Delta i EuroPride 2018

  Även i år delar Vårdförbundet tältet med andra fackförbund i TCO Göteborgsfamiljen: Lärarförbundet, Facket ST, Polisförbundet, Vision, Unionen och Sensus. Sensus ordnar ”Fördomstolen” i tältet där besökare kan testa sina fördomar. I år är West Pride tillsammans med Stockholm Pride värdar för EuroPride som kommer gå av stapeln i augusti.

 • Välkommen till chef-/ledarinternat den 11-12 oktober i Göteborg

  Seminariet är ett samarbete mellan Vårdförbundets avdelningar i Halland, Värmland och Västra Götaland.

 • Sommarhälsning

  Sommaren är här och Västra Götalands avdelningsstyrelse vill önska alla  medlemmar en skön och förhoppningsvis avkopplande sommar!

 • Inte under 30K Göteborg

  Söndagen den 29 april kl 12:30 samlades ett hundratal demonstranter på Järntorget i Göteborg. Demonstrationen, som anordnades av sjuksköterskestudenter som i juni tar examen från Göteborgs Universitet, gick under namnet ”Inte under 30K” och inkluderade tre krav gällande sjuksköterskeyrkets villkor - bättre ingångslön, löneutveckling och arbetsmiljö.

 • Påverkansdag inför valet på NU-sjukvården

  Vårdförbundet NU-sjukvården hade utbildningsdag för sina förtroendevalda den 8 maj. Anette Fristedt, Anna Tjus och Christian Sandberg, förtroendevalda med facklig tid, ordnade dagen med hjälp av Martin Håland från styrelsen avdelning Västra Götaland. Dagen användes till facklig utbildning och politikerpåverkan inför valet till hösten.

 • Utbildning för förtroendevalda/skyddsombud på SkaS

  Den 30 maj är du som är förtroendevald/skyddsombud på SkaS välkommen till en utbildningsdag i Skövde.

 • Fira sjuksköterskans dag med oss den 9 maj!

  Välkomna till öppet hus på Kansliet i Göteborg, Norra Hamngatan 32, klockan 10.00-15.00.