Årsmöte den 12-14 oktober

Den 12-14 oktober är det årsmöte i avdelning Västerbotten – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

Vårdförbundet följer nogsamt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och för att du ska kunna delta och påverka på ett säkert sätt, genomförs årsmötet digitalt.

Välkommen till årsmöte i avdelning Västerbotten.

Årsmötet startar 12 oktober klockan 09.00 och pågår till 14 oktober klockan 15.00, i det digitala mötessystemet VoteIT.

Under årsmötet ska en ny styrelse, kongressombud samt valberedning röstas fram av medlemmarna i Vårdförbundet Västerbotten och för ett lyckat årsmöte behöver vi din medverkan och delaktighet! Din röst påverkar den blivande styrelsens konstellation för kommande mandatperiod på 4 år.

När du anmäler dig får du dessutom en goodie-bag med lite gott och bra att ha, hemskickad!

Träffa oss i avdelningsstyrelsen under årsmötet

Vi i avdelningsstyrelsen finns för dig under årsmötet! Det kanske dyker upp frågor, tankar eller funderingar som du vill prata med oss om? Därför erbjuder vi Teamsträffar vid lite olika tillfällen under årsmötesdagarna, så att du har möjlighet att ansluta när det passar dig. Klicka på aktuellt datum och tid för att ansluta till träffen!

12 oktober kl. 09.30-10.30 

12 oktober kl. 15.30-16.30

13 oktober kl. 11.30-12.30

14 oktober kl. 09.30-10.30


Läs mer och anmäl dig till årsmötet här


Som medlem i Vårdförbundet är du med och påverkar - tillsammans gör vi skillnad.

Varmt välkommen på årsmöte!

Årsmöte i VoteIT

Så här fungerar årsmöte i VoteIT

Årsmötet genomförs i ett system som heter VoteIT och du deltar via din dator, mobil eller surfplatta. Dagordningen hanteras som vid ett fysiskt möte. Mötespunkterna öppnas och stängs enligt ett program och du har möjlighet att diskutera, ställa frågor, lägga förslag och rösta. Mötet leds av en mötesordförande som hanterar dagordningen i systemet. Ett digitalt möte kräver att mötesordföranden har kunskap om hur systemet fungerar. Styrelsen har därför föreslagit en årsmötesordförande som är utbildad i VoteIT. 

Delta i årsmötet i VoteIT

Du kommer att få en inloggningslänk skickad till den e-postadress du har registrerad i Vårdförbundets medlemsregister. 
 
Välj själv hur mycket du vill engagera dig i årsmötet och i vilka punkter du vill delta. Vill du bara rösta räcker det att logga in vid röstningspunkten. Vill du både lägga förslag och rösta om förslag behöver du logga in två gånger - en gång för att lägga förslaget och sedan för att rösta, när punkten för förslag stängts.  

Förberedelser

  • Skapa ditt konto i VoteIT, i god tid innan mötet - När du fått din inloggningslänk till VoteIT behöver du skapa ditt konto. När du skapar kontot föreslår systemet ett användar-ID. För tydlighet och transparens bör du använda ditt för- och efternamn som användarnamn. Om flera deltagare har samma för- och efternamn som du, går det bra att lägga till ett mellannamn eller en siffra efter ditt efternamn. När du skapat ditt konto rekommenderar vi att prova logga in en gång, för att vara säker på att det fungerar. 
  • Använd rätt webbläsare - Vi rekommenderar Chrome, Edge eller Firefox när du deltar i årsmötet. Det fungerar inte att använda Internet Explorer. 

Support

Har du frågor om VoteIT eller saknar din inloggningslänk - kontakta någon av våra verksamhetshandläggare via e-post: verksamhetshandlaggare@vardforbundet.se