Digitala möten

Hur kan vi mötas under våren? Vi ser att de digitala mötena kommer att stå i fokus även en bit in i 2021. Men på vilka sätt kan vi träffas på säkra sätt?

  • Vi i avdelningens styrelse vill gärna träffa medlemmar och förtroendevalda men under rådande pandemi är fysiska arbetsplats besök omöjliga. Hör av dig så planerar vi ett digitalt möte för att diskutera det som är aktuellt på just din arbetsplats.
  • Vi planerar att under våren börja med regelbundna , återkommande digitala möten både med förtroendevalda och medlemmar. Mer information kommer när vi fått ordning på tekniken.
  • Våra populära soppluncher med biobesök på kvällen kunde vi tyvärr inte genomföra. Men vi har beställt ett antal biobiljetter så att du som medlem ska få möjlighet att gå på bio även fast inte Vårdförbundet är med. (NU ÄR BILJTTERNA SLUT! )
  • Rekryteringserbjudandet gällande Delicard fortsätter att gälla året (2020) ut även om vår synlighetsmånad november är slut.  Värvar du som medlem en kollega så blir ni båda belönade med ett gåvokort från Delicard , värde 145 kronor.
  • Har ni 100% anslutningsgrad till Vårdförbundet på din arbetsplats så bjuder vi på gofika! Så passa på att värvanya medlemmar. Ju fler vi är desto mer kan vi påverka och tillsammans blir vi starka. #flergermer! 

Nästa år så är det nyval/omval för hela styrelsen. Är du intresserad eller nyfiken på vad ett fackligt förtroende uppdrag i styrelsen innebär så kontakta valberedningen i Södermanland. 

Hör av dig vid frågor!