Här har vi samlat tjänster för dig som vill utvecklas och komma framåt i din karriär - karriärcoachning samt hjälp med att formulera ditt CV och personligt brev.

Tycker du att det är svårt att skriva CV eller personliga brev?

Med Cowrites textrobot får du hjälp med att skapa CV och personligt brev med hög kvalité på väldigt kort tid. Tjänsten ingår i ditt medlemskap. När du loggar in på Vårdförbundets sida får du tillgång till en länk till tjänsten. Tjänsten erbjuds i samarbete med vår partner Cowrite. Som medlem får du kostnadsfri tillgång i sex månader.

Genom att svara på enkla frågor om dig själv skapar tjänsten ett förslag på CV, som du kan variera i olika designer, och ett personligt brev som är helt skräddarsytt för just dig och för det jobb du söker.

För att öka dina chanser att komma på intervjun är det helt avgörande att ditt CV och ditt personliga brev är välskrivet och riktat precis till den arbetsgivare och den tjänst som du söker. Cowrite hjälper dig med precis detta.

Så här fungerar det

  1. Skapa din profil och hämta länken till Cowrite här (du behöver vara inloggad)
  2. Välj en grafisk mall som passar dig
  3. Svara på enkla frågor om dig själv och jobbet du söker
  4. Se hur dina ansökningshandlingar växer fram
  5. Redigera om du vill
  6. Exportera till word eller pdf

Se filmen om hur du skapar dina ansökningshandlingar på youtube!

Läs mer på cowrite.com

Så här tycker våra medlemmar som testat Cowrite:

83 % tycker Cowrite var enkelt att använda
83 % tycker Cowrite underlättade deras arbetssökande
86 % skulle rekommendera Cowrite till en vän

Källa: Medlemsundersökning Cowrite

Karriärcoachning

Med din utbildning och ditt yrkesval finns det många möjligheter att utvecklas. Vad kan och vill du göra i framtiden? Hur kan du nå dit? Som medlem i Vårdförbundet kan du ta del av ett exklusivt erbjudande som är kostnadsfritt och ingår som en del i ditt medlemskap.

Kontakta Vårdförbundet och prata med någon av våra karriärrådgivare. De hjälper dig att hitta dina personliga styrkor och drivkrafter och guidar dig framåt mot dina möjligheter och mål.

Ring Vårdförbundet Direkt 0771-420 420, vardagar mellan 8-17.