Produkter från Vårdförbundets medlemsbutik

I medlemsbutiken kan du beställa profilprodukter, tryckt informationsmaterial och skapa egna inbjudningar, affischer och diplom.

Medlemsbutiken byter plattform

I slutet av mars flyttar Medlemsbutiken till en ny plattform. Denna uppdatering gör vi för att förbättra och förenkla användarupplevelsen för dig. Plattformen blir mer stabil, snabbare och enklare att använda. 

För att få tillgång till Medlemsbutiken behöver du som medlem, förtroendevald eller anställd vara inloggad på Vårdförbundets webbplats. Du loggar in genom den orangea knappen "logga in" längst upp till höger på sidan.  

Om det uppstår problem vid detta flytt ber vi dig göra en felanmälan till onlineservices@brandfactory.se

Medlemsbutiken för dig som är medlem

Är du medlem i Vårdförbundet behöver du vara inloggad på webbplatsen för att komma in i Medlemsbutiken. Klicka på knappen nedan för att gå vidare, är du inte redan inloggad kommer du bli ombedd att logga in. 

Medlemsbutiken för dig som är medlem

Medlemsbutiken för dig som inte är medlem

Du som inte är medlem i Vårdförbundet klickar på länken "Medlemsbutiken för dig som inte är medlem" nedan. När du skapat ett konto får du tillgång till Vårdförbundets trycksaker.

Medlemsbutiken för dig som inte är medlem

 

Slut i lager

Sedan en tid tillbaka har vi långa och försenade leveranser av varor in till vårt lager, pga. container- och/eller materialbrist. Detta kan leda till att produkter är tillfälligt slut i butiken. Vi ber om ursäkt och hoppas att ni har överseende med detta. 

Problem med din beställning?

Kontakta gärna medlemsbutiken om du har frågor om din beställning eller behöver teknisk support.