Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Du har även 10 procent årsbonus på sport- och friluftsartiklar på Alewalds.

Rabatt på träningskort hos Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt när du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap på Actic. Du som medlem får även betala endast halva startavgiften (värde 125 kr). Innan du bestämmer dig har du möjlighet att provträna kostnadsfritt i 7 dagar. Du kan själv teckna ditt medlemskap på www.actic.se eller besöka närmaste Actic för mer information och hjälp.

Actic finns på 120 orter, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Gymmen är utrustade med konditionsmaskiner och fria vikter. På flera anläggningar ingår även gruppträning och bad i medlemskapet. Även betaltjänsten för onlineträning via Actic träningsapp ingår i medlemskapet. 

Är du sedan tidigare medlem på Actic och vill ändra ditt medlemskap för att ta del av rabatten kan du göra det. Kontakta då gymmet där du tränar. Ändringen träder i kraft med start den kommande månaden. 

Ta del av erbjudandet här

10 procent rabatt hos Alewalds

Sport- och friluftsbutiken Alewalds erbjuder dig som är medlem i Vårdförbundet högsta bonus direkt, det vill säga 10 procent på årets alla inköp. Efter varje kalenderår får du under våren en bonuscheck med din intjänade bonus. Erbjudandet gäller när du går med i Alewalds bonusklubb.

Erbjudandet gäller både i Alewalds webbutik samt i fysiska butiker i Stockholm och Uppsala. Alewalds har verkat 75 år i branschen och hos dem hittar du det mesta för både vardag och äventyrliga strapatser – för vildmark och stad.

Läs mer om Alewalds stamkundsklubb (pdf) för dig som är medlem i Vårdförbundet och hur du ansöker. Skriv ut och ta med till kassan alternativt scanna och mejla till info@alewalds.se

Erbjudandet gäller även familjemedlemmar som bor på samma adress.