Träning, sport och fritid

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt på träning hos Actic. Just nu får du även testa appen Actic Anywhere gratis fram till 31 maj. Du har även 10 procent årsbonus på sport- och friluftsartiklar på Alewalds.

20 procent rabatt på träning hos Actic

Som medlem i Vårdförbundet får du 20 procent rabatt när du tecknar ett 12 månaders autogiromedlemskap på Actic. Du får även rabatt på medlemsavgiften med 50 procent. Två timmar med PT/instruktör ingår vid start och du har möjlighet att provträna kostnadsfritt i 7 dagar. 

Actic finns på 120 orter, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Gymmen är utrustade med konditionsmaskiner och fria vikter. På flera anläggningar ingår även gruppträning och bad i medlemskapet. Rabatten gäller endast på plats på Actics anläggningar och inte via Actics webbplats. 

Är du sedan tidigare medlem på Actic och vill ändra ditt medlemskap för att ta del av rabatten kan du göra det. Kontakta då gymmet där du tränar. Ändringen träder i kraft med start den kommande månaden. 

Appen Actic Anywhere

Fram till den 31 maj kan medlemmar använda appen Actic Anywhere gratis (i vanliga fall kostar Actic Anywhere 59 kr i månaden). Är du redan Actic medlem ingår appen gratis i samtliga medlemskap.

Appen är Actics digitala mötesplats för träning. Här hittar du allt från gruppträning till personlig tränare online, och inspirerande träningspass.

Uppge rabattkod vid tecknade av Actic medlemskap och möjlighet att testa Actic Anywhere. Du kan ta del av erbjudandena här

Anpassad online-träning

Actic har anpassat sitt träningsutbud utifrån myndigheternas rekommendationer och riktlinjer kring corona/covid 19. Läs mer om hur Actic har anpassat sitt träningsutbud med bland annat onlineträning på deras webbplats.

10 procent rabatt hos Alewalds

Sport- och friluftsbutiken Alewalds erbjuder dig som är medlem i Vårdförbundet högsta bonus direkt, det vill säga 10 procent på årets alla inköp. Efter varje kalenderår får du under våren en bonuscheck med din intjänade bonus. Erbjudandet gäller när du går med i Alewalds bonusklubb.

Erbjudandet gäller både i Alewalds webbutik samt i fysiska butiker i Stockholm och Uppsala. Alewalds har verkat 75 år i branschen och hos dem hittar du det mesta för både vardag och äventyrliga strapatser – för vildmark och stad.

Läs mer om Alewalds stamkundsklubb (pdf) för dig som är medlem i Vårdförbundet och hur du ansöker. Skriv ut och ta med till kassan alternativt scanna och mejla till info@alewalds.se

Erbjudandet gäller även familjemedlemmar som bor på samma adress.