Östergötland

Storgatan 40
582 23 Linköping
0771-420 420, växel info.ostergotland@vardforbundet.se
 • 2 röntgensjuksköterskor hjälper en patient som ligger på mage på en brits med en blå filt över sig

Aktuellt

 • Skaffa dig mer kunskap i ditt uppdrag som förtroendevald

  Nu är anmälan öppen till utbildningarna under 2018. Oavsett om du är ny som förtroendevald eller har några år på nacken finns det kunskapspåfyllning för alla. Vad är nästa steg för dig?

 • Vill du påverka Vårdförbundet?

  Vill du påverka Vårdförbundet? Sista dagen att skicka in en motion till kongressen (2018) är 1 december i år! Här hittar du också de motioner som redan kommit in. Alla medlemmar kan skicka in motioner.

 • En man i svarta kläder står vid ett bord framme vid en whiteboard och visar en presentation. På filmduken visas en bild av Norrköpings industrilandskap och texten

  Lukas berörde skolsköterskor

  Temat under årets skolsköterskedagar var HBTQ och deltagarna bjöds på föreläsning av Lukas Svärd. Många var berörda av hans berättelse om hur han gått från kvinna till man.

 • 1 kvinna med långt ljust hår och 1 kvinna med mörkt uppsatt hår står framför Vårdförbundsflagga och håller i varsin blombukett och i stipendiet som är värt 2500 kr vardera

  Glada vinnare av stipendiet för bästa C-uppsats 2017

  Vid årsmötet i september delades årets stipendium till bästa C-uppsats ut. Prissumman på totalt 5000 kr delas mellan Wictoria Karlsson och Amanda Suu för deras uppsats "Sjuksköterskans roll i att uppmärksamma och stödja patienter med hetsätningsstörning "

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00