Kronoberg

Besök: Storgatan 16, Växjö
Postadress: Box 3260, 103 65 Stockholm
0771-420 420, växel
info.kronoberg@vardforbundet.se
Tre av Vårdförbundets medlemmar

Har du en kollega eller studiekamrat som inte är medlem? Under november får du som värvar en kollega Sverigechecken. Även den som blir värvad får en check, värde 150 kr.

Aktuellt

  • Vad händer i Kronoberg i höst?

    Förutom att en ny styrelse är på plats som ska bygga ett bra team med dig som medlem i fokus och enträget jobba vidare med villkor, yrke och vård så händer det andra saker också. Äntligen kan vi umgås på ett mer vanligt sätt igen och genomföra lite trevligheter. Som vi längtat!

  • Närmare Kronobergaren - remiss och remissvar

    Hälso- och sjukvården gör stor skillnad för kronobergarna varje dag. Här står vi inför stora utmaningar. Antalet äldre i vårdintensiv ålder tillsammans med den yngre delen av befolkningen ökar stadigt samtidigt som andelen i arbetsför ålder inte ökar i samma utsträckning.

  • Hälsning från avdelningsstyrelsen!

    Det här är utdrag från hälsningen som avdelningsstyrelsen skickade ut till alla medlemmar inför sommaren. Ja nu är vi här igen, så redo för en efterlängtad och välförtjänt semester. Och som vanligt är det en kamp att få ihop den lagstadgade rätten till fyra veckors sammanhängande semester...

Visa alla nyheter

Vårdförbundet Direkt

Ring oss och få råd och stöd om din anställning, ditt yrke och ditt medlemskap!

0771-420 420

Öppet vardagar: 08.00-18.00